Lorena Martínez: «Vull continuar amb la mateixa il·lusió i creixent cada any»

feb 2021
La Lorena viu una experiència d’aprenentatge amb Kumon en totes les seves facetes, com a franquiciada, com a orientadora i com a mare d’una alumna Kumon.
La Lorena viu una experiència d’aprenentatge amb Kumon en totes les seves facetes, com a franquiciada, com a orientadora i com a mare d’una alumna Kumon.

La passió per l’educació mou cadascuna de les accions de la Lorena i per això fa tres anys va obrir el centre Kumon Gijón - Viesques. El centre compta amb més de 100 alumnes i gairebé la meitat d’ells treballen continguts per sobre del seu nivell escolar.

La Lorena és llicenciada en psicologia i sempre s’ha sentit motivada pels mètodes educatius que desenvolupen les capacitats dels infants d’una manera eficient. Va conèixer Kumon pels resultats del mètode en el seu nebot. Moguda per la curiositat, va sol·licitar informació sobre la franquícia i tot seguit va obrir un centre Kumon a Valladolid fa uns anys. Posteriorment, va decidir traslladar la seva residència a Astúries i, animada pels bons resultats que va obtenir a la ciutat castellana, no va dubtar a obrir una nova franquícia a Gijón.

La Lorena recorda els seus inicis com a franquiciada amb molt d’afecte. Per a ella, Kumon va ser una experiència d’aprenentatge i creixement personal molt important: «Els primers anys al centre van ser moments de llums i ombres, com tot començament. Els recordo amb molt d’afecte perquè vaig poder demostrar-me a mi mateixa que amb esforç, treball i constància tot s’aconsegueix. Kumon va ser i continua essent un repte cada dia».

«Les dades de matriculacions han estat molt bones»

El moment de més il·lusió que ha viscut a Kumon va ser rebre les primeres famílies interessades en el mètode quan va obrir les portes dels seus centres: «Ha estat gratificant veure el creixement dels meus centres; tant a Valladolid abans de traslladar-m’hi com a Gijón, les dades de matriculacions han estat molt bones».

Per a la Lorena, la individualització de l’aprenentatge és el que diferencia el mètode Kumon d’altres mètodes d’ensenyament, «perquè permet de treballar les necessitats reals de cada alumne, ajudar-lo a superar els seus punts febles i treure partit dels forts, tot això sense pressions externes com passa en el sistema educatiu», ens diu.

La Lorena viu una experiència d’aprenentatge amb Kumon en totes les seves facetes, com a franquiciada, com a orientadora i com a mare d’una alumna Kumon: «La meva filla fa Kumon cada dia i per a mi és fonamental treballar amb ella les capacitats i els valors que promou el mètode: autonomia, constància, esforç i desenvolupament de les seves capacitats d’aprenentatge. Com a conseqüència del seu treball a Kumon, té un rendiment escolar brillant, però el més important és que té ganes d’aprendre i la confiança en ella mateixa millora dia a dia».

«Cada dia passa “alguna cosa” al centre que em fa sentir orgullosa del que fem»

Per a la Lorena, els grans moments que donen sentit a la seva feina són els que comparteix amb els seus alumnes: «Cada dia passa “alguna cosa” al centre que em fa sentir orgullosa del que fem, perquè veig l’impacte que té en el desenvolupament dels alumnes».

La Lorena finalitza aquesta entrevista amb un somriure i mirant el futur amb optimisme: «Vull continuar amb la mateixa il·lusió i creixent cada any», puntualitza.

Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Lorena, desitges créixer professionalment amb Kumon i omplir-te de satisfaccions personals treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!