Laura Sanz: «El més important per a mi és ensenyar als meus alumnes que no hi ha límits per a l’aprenentatge»

mai 2021
«Els propers anys, m’agradaria que el meu centre continués creixent fins a convertir-se en un centre de referència a la zona, i així arribar al màxim nombre d’infants possible i poder oferir la millor qualitat i orientació».
«Els propers anys, m’agradaria que el meu centre continués creixent fins a convertir-se en un centre de referència a la zona, i així arribar al màxim nombre d’infants possible i poder oferir la millor qualitat i orientació».

La Laura va començar a Kumon com a assistent del centre Kumon Madrid - Cuzco. Fa dos anys va assumir el traspàs del centre Kumon Madrid - Vicálvaro i des de llavors ha duplicat el nombre d’alumnes. Avui dia, té prop de 150 alumnes que desenvolupen el seu potencial d’aprenentatge amb el mètode Kumon.

Com a mestra d’educació primària, a la Laura l’apassiona l’educació: «Kumon em va donar l’oportunitat de poder-me dedicar a temps complet a la meva vocació, l’educació. Ser orientadora d’un centre Kumon em permet d’aprofundir en el mètode i poder arribar a més alumnes. El que m’enamora del mètode Kumon és la capacitat que tenen els diferents materials de fer que els alumnes aprenguin per ells mateixos. Kumon és un mètode individualitzat que proporciona a cada alumne allò que necessita i en el moment en què ho necessita», ens diu.

Haver estat assistent d’un centre abans d’assumir la gestió del centre Kumon Madrid - Vicálvaro li va donar l’experiència necessària per dirigir-lo amb èxit. «Tinc la sort d’haver format part de la plantilla de Kumon España abans de gestionar un centre, per la qual cosa aquesta experiència prèvia m’ha dotat de certa desimboltura a l’hora de conèixer els materials, tractar amb les famílies i observar els alumnes. Això, sens dubte, ha facilitat la meva labor com a orientadora. El més complicat va ser passar de ser empleada a dirigir el meu propi negoci, amb totes les responsabilitats i satisfaccions que això comporta», afirma.

«Malgrat la situació de pandèmia, les famílies van continuar apostant per l’educació amb Kumon»

La Laura destaca el compromís de les famílies amb l’educació dels seus fills, especialment durant el confinament: «Malgrat la situació de pandèmia, les famílies van continuar apostant per l’educació amb Kumon. Independentment de les dificultats personals, socials i econòmiques que estaven vivint, Kumon va ser una prioritat per a ells», ens explica.

«Cada dia descobreixo noves formes de pensar»

Al llarg de la seva experiència com a orientadora, la Laura no ha deixat mai d’aprendre, perquè descobreix una cosa nova cada dia. «He après que el temps és diferent per a qui observa i per a qui està aprenent, que no orientar també és una orientació i que no hi ha edats per aprendre, perquè un alumne d’infantil pot estar dividint ja a aquesta edat. Cada dia descobreixo noves formes de pensar i aprenc diferents processos per arribar a un mateix resultat. El més important per a mi és ensenyar als meus alumnes que no hi ha límits per a l’aprenentatge i aconseguir que aprenguin a pensar per ells mateixos, a intentar-ho, a no rendir-se, i que creguin que són capaços de qualsevol cosa», reflexiona.

Els propers anys

La Laura finalitza aquesta entrevista expressant la il·lusió que té per continuar creixent amb Kumon. «Els propers anys, m’agradaria que el meu centre continués creixent fins a convertir-se en un centre de referència a la zona, i així arribar al màxim nombre d’infants possible i poder oferir la millor qualitat i orientació».

Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Laura, desitges créixer professionalment amb Kumon i omplir-te de satisfaccions personals treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!