La Juncal va voler ser orientadora de Kumon després de veure el resultat del mètode en el seu propi fill

mar 2021
La Juncal va sentir una forta motivació pel mètode Kumon en veure el canvi en l’aprenentatge del seu fill. Per això, fa 8 anys va decidir obrir el seu propi centre.
La Juncal va sentir una forta motivació pel mètode Kumon en veure el canvi en l’aprenentatge del seu fill. Per això, fa 8 anys va decidir obrir el seu propi centre.

Com a docent, la Juncal va sentir una forta motivació pel mètode Kumon en veure el canvi en l’aprenentatge del seu fill. Per això, fa 8 anys va decidir obrir el seu propi centre. La Juncal ocupa la segona posició en la classificació d’orientadors de Kumon Europa i Àfrica.

«Primer vaig obrir el centre Kumon Madrid - Puente de Vallecas. Dos anys després, em van oferir el traspàs del centre Kumon Madrid - Alberto Alcocer i ja hi porto 8 anys. Cada dia aprenc una cosa nova dels meus alumnes: hi ha molts moments durant les classes que em fan reflexionar sobre la meva feina per millorar la meva manera d’orientar», ens explica. Actualment el centre té més de 300 alumnes.


El mètode Kumon enamora

La Juncal ens confessa que el mètode Kumon enamora perquè converteix els alumnes en persones competents i els ajuda a millorar en l’àrea acadèmica i també en el seu desenvolupament personal.

A més, ens diu: «Ara mateix em trobo en un moment molt bo. Compto amb el suport d’un equip de professionals molt competents i implicats, el centre gaudeix de molt bona reputació i estem en la segona posició de la classificació d’orientadors de Kumon Europa i Àfrica».

El criteri de valoració més important que determina les primeres posicions d’aquesta classificació, en la qual s’inclouen els 1.200 millors orientadors de Kumon Europa i Àfrica, és l’impacte que té el mètode en el desenvolupament intel·lectual dels alumnes en relació amb l’autoaprenentatge. Es tracta d’un repte professional d’allò més exigent que obliga els orientadors a conèixer en profunditat tant el material didàctic com les qualitats i característiques de cadascun dels seus alumnes per trobar la clau d’orientació necessària en cada cas.

Ocupar la segona posició en aquesta classificació tan important fa que la Juncal se senti molt motivada i tingui moltes ganes de continuar avançant: «No hi ha res impossible, sempre es pot millorar», afirma. Ella mateixa aplica aquesta filosofia a la seva feina com a orientadora.

La Juncal finalitza aquesta entrevista destacant les seves ganes de continuar creixent tant professionalment com personalment en la seva faceta d’orientadora i directora del centre Kumon Madrid - Alberto Alcocer.


Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Juncal, desitges créixer professionalment amb Kumon i aconseguir la satisfacció personal treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!