Kumon ofereix una oportunitat d’autoocupació sòlida i estable en el món de l’educació

jul 2022
Kumon ofereix l’oportunitat d’obrir una franquícia educativa amb el suport de la xarxa més gran de centres d’ensenyament del món.
Kumon ofereix l’oportunitat d’obrir una franquícia educativa amb el suport de la xarxa més gran de centres d’ensenyament del món.

Emprendre en el món de l’educació ofereix moltes possibilitats. Per això, molts professionals decideixen enfocar les seves carreres a desenvolupar la seva vocació entorn de projectes didàctics alternatius i serveis complementaris cada vegada més demanats per les famílies. A això, cal afegir-hi la satisfacció de tenir un negoci propi que n’afavoreix l’estabilitat i la conciliació familiar.

Kumon ofereix l’oportunitat d’obrir una franquícia educativa amb el suport de la xarxa més gran de centres d’ensenyament del món.

Què ofereix Kumon per emprendre en l’àmbit de la docència?

Per obrir un centre Kumon, cal disposar d’un títol universitari i tenir vocació educativa i curiositat per continuar aprenent, atès que a Kumon s’ofereix un intens pla de formació i d’assessoria contínua destinat a fer que els centres educatius siguin un èxit. Què has de tenir en compte per emprendre amb èxit aquest camí?

  1. La vocació sempre per davant en la presa de decisions: Portar el teu propi negoci és un repte, i la teva passió per l’educació, allò que sents cada dia a l’aula amb els teus alumnes, serà el motor que t’ajudarà en el camí cap a l’èxit.
     
  2. El caràcter emprenedor: Tens habilitats per ser empresari? És interessant autoavaluar-se i demanar també consell a familiars i amics per valorar si tenim un bon perfil per emprendre: valentia, iniciativa, confiança, capacitat de treball, etc. Ser un bon comunicador o saber crear equip són aspectes fonamentals per emprendre amb èxit.
     
  3. La visió a llarg termini: Com qualsevol projecte en la vida, i més si es tracta d’educació, l’has de visualitzar a llarg termini. A Kumon, per exemple, hi ha franquiciats que sumen ja més de 20 anys d’activitat i, fins i tot, alguns han viscut ja un canvi generacional amb el qual el seu centre ha passat de pares a fills.
     
  4. L’estudi: Hauràs d’estudiar des del principi cadascuna de les variables del negoci, inclosa la primera anàlisi de mercat abans de l’obertura, i de forma continuada durant tota la vida. És tot un repte ple de satisfaccions personals i professionals.

Kumon et dona suport en tot moment

Una vegada que s’engega el centre, Kumon s’implica a fer-lo créixer oferint ajudes econòmiques a fons perdut per al lloguer i la retolació del centre i, sobretot, aportant formació i assessorament gratuït sobre totes les àrees de l’activitat. Un ampli equip de professionals treballa al servei dels franquiciats i els acompanyen durant tota la seva trajectòria.


Si desitges créixer professionalment amb Kumon i aconseguir la satisfacció personal treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!