Kumon España, en els primers llocs de la classificació d’orientadors de Kumon Europa i Àfrica

feb 2021
Ens sentim orgullosos que nou orientadores de Kumon España ocupin les primeres posicions de la classificació de Kumon Europa i Àfrica.
Ens sentim orgullosos que nou orientadores de Kumon España ocupin les primeres posicions de la classificació de Kumon Europa i Àfrica.

En un any complicat com ho ha estat el 2020, ens sentim orgullosos que nou orientadores de Kumon España ocupin les primeres posicions de la classificació de Kumon Europa i Àfrica. Per elaborar aquesta prestigiosa classificació, cada any se seleccionen els 50 centres amb millor valoració de tota la regió i, el 2020, cinc de les nostres orientadores han aconseguit situar-se entre leus deu millors posicions. Les orientadores dels centres Kumon Madrid - Alberto Alcocer i Kumon Murcia - La Vega ocupen les dues primeres posicions.

Volem destacar especialment la labor de les nostres orientadores per la seva capacitat d’adaptar-se durant la pandèmia i oferir la màxima qualitat educativa en les nostres tres modalitats d’aprenentatge: classes online, presencials i mixtes.
Aquestes són les nou orientadores de Kumon España que figuren en la classificació de Kumon Europa i Àfrica:

Entre els criteris de valoració, es té en compte l’impacte en el desenvolupament intel·lectual dels alumnes, perquè l’objectiu és aconseguir que cada alumne desenvolupi el seu potencial d’aprenentatge al màxim amb la mínima intervenció possible, és a dir, de manera autodidacta. Es tracta d’un repte professional d’allò més exigent que obliga els orientadors a conèixer en profunditat tant el material didàctic com les qualitats i característiques de cadascun dels seus alumnes per trobar la clau d’orientació necessària en cada cas. D’aquesta manera, els alumnes aprenen a enfrontar-se a nous desafiaments alhora que reforcen la seva autoestima, confiança i motivació, i desenvolupen el seu potencial.

També s’ha tingut en compte la repercussió social del treball dels orientadors al seu centre i a la seva ciutat, el nombre d’alumnes per centre i, especialment, la resposta de les famílies o l’índex de permanència.

Com cada any, els orientadors es reuniran en un congrés, que enguany serà virtual, l’objectiu del qual és ratificar de quina manera contribueix el mètode Kumon a la societat i què pot aportar a l’educació en el context internacional. Durant el congrés, s’estudiaran i es compartiran les millors pràctiques dels orientadors de la classificació per posteriorment aplicar-les als països que formen part de Kumon Europa i Àfrica.

El senyor Masahiro Shimizu, president de Kumon Europa i Àfrica, destaca la importància de pertànyer a aquesta classificació: «És el nostre desig desenvolupar encara més el coneixement que tenen els millors orientadors sobre el mètode Kumon, de manera que puguin aprofundir en el seu enteniment i fer amb els seus alumnes un treball encara millor. El nostre objectiu és que aquests orientadors destacats comparteixin l’aprenentatge que han anat adquirint a les seves zones respectives».

Si et vols dedicar a l’educació i ajudar els infants a convertir-se en la millor versió d’ells mateixos, Kumon t’obre les portes. Contacta amb nosaltres!