Kumon com a negoci és una molt bona oportunitat per a l’autoocupació

jul 2019
Kumon com a negoci és una molt bona oportunitat per a l’autoocupació.
Gema Romero, directora del centre Kumon Leganés - Centro

La Gema, directora del centre Kumon Leganés - Centro, assenyala que «des de l’inici a tots els franquiciats Kumon ens donen una sèrie de subvencions que, econòmicament parlant, van molt bé durant els dos primers anys per començar a dur a terme la nostra activitat de forma més tranquil·la, més assossegada i sense preocupacions».

Per a la Gema, el seu centre Kumon li ha permès de formar-se, tenir el seu propi negoci i demostrar-se a ella mateixa que el pot gestionar d’una manera eficaç.

La Gema destaca que el valor que diferencia Kumon d’altres mètodes, sens dubte, és la individualització de l’aprenentatge: «Nosaltres ens adaptem al ritme que tenen els alumnes d’aprendre en funció de les seves capacitats».

A la Gema li encanta treballar amb infants i ajudar-los a desenvolupar el seu potencial: «És molt gratificant treballar amb infants cada dia i veure com fent Kumon van millorant i desenvolupant les seves habilitats i fins i tot van essent millors persones. És molt important el fet de poder ser partícip del seu procés d’educació, i molt gratificant també».

Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Gema, desitges créixer professionalment amb Kumon i aconseguir la satisfacció personal treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!