Diana Giner: «Amb Kumon vaig veure l’oportunitat de combinar el somni de tenir la meva pròpia empresa amb la meva vocació: l’educació»

abr 2022
Tres anys després de comprovar com a mare els beneficis del mètode Kumon, la Diana va decidir tornar al món de l’educació dirigint el seu propi centre.
Tres anys després de comprovar com a mare els beneficis del mètode Kumon, la Diana va decidir tornar al món de l’educació dirigint el seu propi centre.

En menys d’un any, el centre Kumon Santa Coloma de Gramenet - Centre ja té més de 50 alumnes. Això és degut a la bona gestió de la Diana Giner, la directora, que va veure en Kumon l’oportunitat de combinar el somni de tenir la seva pròpia empresa amb la seva vocació educativa.

La Diana Giner és professora de primària i descriu aquests primers mesos com «una experiència apassionant» per la bona acollida que ha tingut el seu centre Kumon al barri i la confiança de les famílies. «Estem creixent tots junts, les famílies, els infants i jo, com a orientadora, i riem i aprenem cada dia coses noves», ens explica.

«Vaig descobrir Kumon gràcies al meu fill»

La Diana va descobrir Kumon fa tres anys quan el seu fill tenia problemes amb les matemàtiques: «El meu fill Alex estava començant amb les taules de multiplicar i, malgrat repassar-les i repassar-les, no hi havia manera que les memoritzés. Llavors, vaig buscar opcions per Internet i vaig triar el centre Kumon de Sagrera. La directora em va explicar el mètode i com Kumon afavoriria el desenvolupament del meu fill no només en matemàtiques, sinó també en tots els aspectes acadèmics, i com el dotaria d’eines per afavorir la seva autonomia i desenvolupar les seves capacitats».

Tres anys després de comprovar com a mare els beneficis del mètode Kumon, la Diana va decidir tornar al món de l’educació dirigint el seu propi centre.

«Observa, pensa i respon»

Kumon és ple de moments especials. La Diana en va viure un per Nadal, quan un alumne li va dir a cau d’orella que havia obtingut el seu primer aprovat en Llengua Castellana: «El meu alumne sempre obtenia la nota de no aprovat, així que li vaig fer una gran abraçada i li vaig dir que sabia que era capaç d’aconseguir-ho i que estava seguint els passos adequats; en aquell moment, vaig veure la seva cara de satisfacció i em van venir ganes de plorar d’emoció».

La Diana destaca la importància de respectar els temps d’aprenentatge dels infants: «Els infants s’han de donar el temps per llegir la pregunta fins al final, per llegir dues vegades l’enunciat o per analitzar un exemple, ja que és un temps per revisar, per imaginar, per gaudir, per aprendre. No tot és millor si és ja! Jo sempre els dic: “Observa, pensa i respon”».

«De vegades dic als meus alumnes que puc sentir com pensen els seus cervells»

Per a la Diana, el mètode Kumon és especial, perquè no només treballa programes educatius, sinó també la disciplina, els hàbits d’estudi i l’autonomia: «Veig com els alumnes són capaços d’arribar al centre, agafar els quadernets i visualitzar el material per saber a què s’enfrontaran, i que fan un pas enrere per poder avançar quan no troben la solució. De vegades els dic que puc sentir com pensen els seus cervells. Kumon és especial perquè, amb un petit esforç diari, els alumnes poden créixer sense límits acadèmicament i, sobretot, poden desenvolupar-se en l’àmbit personal».

La Diana té dues grans qualitats: convicció en el mètode i entusiasme. «Espero que, al llarg de l’any que ve, moltes més famílies sàpiguen que podem créixer junts mentre gaudim aprenent», conclou.

Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Diana, desitges créixer professionalment amb Kumon i aconseguir la satisfacció personal treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!