Alicia Julián: «El creixement del meu centre és exponencial»

set 2020
A més, ens explica que oferir classes online, presencials i mixtes és extraordinari per a ella, perquè així pot ajudar més infants a desenvolupar el seu potencial d’aprenentatge amb el mètode Kumon i també contribuir al creixement del seu centre
A més, ens explica que oferir classes online, presencials i mixtes és extraordinari per a ella, perquè així pot ajudar més infants a desenvolupar el seu potencial d’aprenentatge amb el mètode Kumon i també contribuir al creixement del seu centre.

L’Alicia sempre ha estat interessada en l’educació i no va dubtar a posar els seus coneixements com a psicòloga al servei del desenvolupament del potencial dels infants. L’Alicia va rebre el traspàs del centre Kumon Rubí - Mercat i en tan sols dos anys gairebé n’ha triplicat el nombre d’alumnes.

«El contacte diari amb els meus alumnes m’aporta molt en l’àmbit professional i personal».

Quan l’Alicia va conèixer el mètode Kumon, es va sentir molt motivada per contribuir a l’aprenentatge dels infants. Amb gran il·lusió i molts reptes al pensament, va rebre el traspàs del centre Kumon Rubí - Mercat, que llavors comptava amb 30 alumnes i avui ja en té prop de 90. «El creixement del meu centre està essent exponencial. Han passat dos anys i continuo mantenint la mateixa il·lusió, perquè el contacte diari amb els meus alumnes m’aporta molt en l’àmbit professional i personal».

«El millor del dia són els “moments ahà!”».

A Kumon, anomenem “moment ahà!” aquell en què un alumne descobreix alguna cosa per ell mateix i aconsegueix els seus objectius. Per a l’Alicia, aquests emocionants “moments ahà!” són els millors i li demostren que no hi ha límits per a l’aprenentatge i que, amb seguretat i autonomia, un alumne és capaç d’aprendre per ell mateix i estudiar continguts per sobre del seu nivell escolar, igual que les seves dues filles. «Les meves filles fan Kumon. No és fàcil ser mare i orientadora alhora, però quan veig els triomfs de les meves filles en la seva evolució, l’esforç invertit queda recompensat. Ser mare i orientadora de Kumon, a més, m’ajuda a orientar els meus alumnes de la millor manera possible».

«El mètode Kumon incideix positivament en el desenvolupament integral dels alumnes».

Per a l’Alicia, el mètode Kumon és especial perquè incideix positivament en el desenvolupament integral, tant cognitiu com emocional, dels nostres alumnes, que cada dia s’enfronten a nous reptes i els superen.

A més, ens explica que oferir les tres modalitats d’aprenentatge (classes online, presencials i mixtes) és extraordinari per a ella, perquè així pot ajudar més infants a desenvolupar el seu potencial d’aprenentatge amb el mètode Kumon i també contribuir al creixement del seu centre.

Un toc personal

P: Què fas en el teu temps lliure?

R: M’encanten el contacte amb la natura, l’art i la música; tant és així que canto com a soprano en una coral.

P: Hi ha alguna cosa que hi vulguis afegir?

R: M’agradaria agrair-li a Sònia Sánchez Bulló, directora del centre Kumon Sabadell – Centre, l’oportunitat que em va donar acostant-me al mètode Kumon; al nostre director de Catalunya, Andorra i Balears, Miguel Ángel García, que m’acompanyés en el meu procés de creixement com a franquiciada i orientadora de Kumon; a Roberto Novellón, Lucía Alonso i Marina García, la formació que em van regalar a Madrid a l’inici del meu trajecte a Kumon, i a Raquel Rubio, administrativa de l’oficina regional de Catalunya, i a Susana Menéndez, administrativa de l’oficina regional de Madrid, la seva disposició sempre bona i la seva ajuda. En línies generals, comptar amb el suport constant de tot l’equip de Kumon fa més fàcil la gestió i, per tant, el creixement del meu centre.

Uneix-te a Kumon

Si, com l’Alicia, desitges créixer professionalment amb Kumon i omplir-te de satisfaccions personals educant amb el nostre mètode, contacta amb nosaltres.