Bibliografia Recomanada de Kumon (BRK)


La Bibliografia Recomanada és una llista de llibres seleccionats per Kumon que ofereix a l’alumne un itinerari progressiu de lectures recomanades de diversos gèneres literaris, autors i èpoques.

Es tracta d’un material únic, creat per experts professionals de l’equip de Kumon España, que inclou llibres per a totes les etapes de la formació d’un lector i agafa com a referència, entre altres factors, la comprensió lectora necessària per gaudir de cada llibre.

La nova guia digital que presentem ara inclou les millors obres de literatura i divulgació que hi ha disponibles actualment per a infants i joves. Hi podeu trobar:

  • Una selecció de 15 CD de cançons infantils que afavoreixen la iniciació a la lectura dels infants que encara no saben llegir o que comencen a fer-ho.
  • Una selecció acurada de 420 llibres de diversos gèneres organitzats per nivells, edat i comprensió lectora per poder orientar i oferir lectures recomanades que s’adeqüin a cada infant i als temes que més li interessin.
  • Informació i consells perquè qualsevol família sàpiga com crear un bon ambient lector a casa i fomentar en els seus fills el plaer de la lectura, a més de breus articles sobre la importància de cantar cançons infantils a casa i llegir llibres en veu alta als infants més petits per estimular el seu interès per la lectura, entre d’altres.

Fes clic al botó següent per accedir a la nostra guia digital:

Busca el centre que tens més a prop

Personal qualificat
Des de 2,25 € / dia
Més de 230 centres