Preparats per superar reptes amb Kumon

jul 2020
Preparats per superar reptes amb Kumon
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre per ells mateixos i al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la seva confiança.
 
Tots tenim talent, i, si al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertirem en la millor versió de nosaltres mateixos.
 
Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns d’ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge a través de les nostres classes en tres modalitats: online, presencials i mixtes.

Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

Gracia Llorens, concloent de Kumon Lectura a Kumon Vila-real - Sardenya

Kumon m’ha fet millorar no només en coneixements i habilitats, sinó també com a persona. M’ha ensenyat a superar-me, a millorar cada dia i a ser constant i decidida. Kumon m’ha aportat moltíssim. M’ha dotat d’una gran capacitat de comprensió, interpretació i síntesi de textos, però, sobretot, m’ha ensenyat a ser constant, responsable i lluitadora. És el que més valoro.

Pol García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Sabadell - Centre

El millor que m’ha passat és haver pogut aconseguir el repte de ser concloent. Després de tants anys de dedicació i perseverança, haver finalitzat Kumon Matemàtiques ha estat una gran sensació, el meu treball ha donat els seus fruits i he adquirit seguretat per afrontar qualsevol altre repte que pugui tenir.
Ara, després de concloure Kumon, em centraré en les matemàtiques del Batxillerat. Estic convençut que podré demostrar les habilitats prèviament adquirides a Kumon i resoldre tots els problemes amb èxit.
M’agradaria ser enginyer electrònic. Realment penso que les matemàtiques i l’electrònica seran clau en un futur cada vegada més present.

Carla Cuenca, concloent de Kumon Lectura a Kumon Valladolid - Parque Alameda

Amb Kumon he après a concentrar-me i organitzar el meu temps. Un dels llibres que més vaig llegir de petita és Kika Superbruja, detective. M’encantava aquest llibre i crec que la seva lectura va fer que me’n volgués comprar més. Kumon m’ha ajudat molt en totes les matèries escolars, sobretot en Geografia i Història, perquè abans arribava al 5 pelat i ara trec 9.

Mikel García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Vitòria-Gasteiz - Aranzabal Prado

Si hagués de definir Kumon en una paraula seria «constància». Kumon m’ha aportat agilitat mental, capacitat numèrica i capacitat analítica, i aquest benefici el noto en estar més avançat en matemàtiques en comparació del meu curs escolar.