Preparats per aprendre sense límits

des 2021
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

Concloure un dels programes d’aprenentatge de Kumon no només significa haver finalitzat amb èxit Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English, sinó que també implica, sobretot, ser capaç de superar límits, saber estudiar amb constància, amb confiança en un mateix, i gaudir del procés. Enhorabona als nostres concloents!

Miguel Pinillos, concloent de Kumon Lectura a Kumon Madrid - Diego de León

«Persistència», «autoaprenentatge», «repte» i «motivació» són les paraules que millor defineixen Kumon, segons en Miguel Pinillos, concloent de Kumon Lectura a Kumon Madrid - Diego de León.

En Miguel ens explica que, gràcies a Kumon Lectura, ha adquirit concentració i comprensió lectora. Els seus autors preferits són Rick Riordan, Michael Ende, Laura Gallego i Patrick Rothfuss, als quals voldria preguntar com s’inspiren per escriure les seves històries.

Ignacio Rodríguez, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon La Eliana - Cortes Valencianas

«Si hagués de definir Kumon en una paraula, seria «constància», perquè, per aconseguir concloure el programa, has d’haver estat capaç de treballar cada dia, i al final n’obtens el resultat.
He adquirit diferents habilitats, com tenir una bona agilitat mental i, si un problema no em surt, aturar-me i pensar; fins i tot m’ha ajudat a veure la solució del problema i entendre-la».

Mar García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon La Eliana - Cortes Valencianas

«Kumon m’ha ajudat a ser constant en el meu dia a dia i a ser eficaç durant el meu temps d’estudi. El que més m’agrada de les matemàtiques és que són essencials, ja que les utilitzem en el nostre dia a dia i, a més, t’ajuden a adquirir moltíssimes capacitats intel·lectuals».

Sara García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon El Vendrell - La Lira

«Kumon m’ha ajudat en gairebé totes les assignatures que impliquen cert estudi, ja que fent-ho per mi mateixa he après a entendre les coses amb més facilitat i rapidesa. De gran vull ser cirurgiana, perquè m’agradaria salvar la vida de les persones i ajudar-les al màxim», ens diu la Sara García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon El Vendrell - La Lira.

En paraules de la Daysi Ruiz, directora del centre i orientadora de la Sara: «És una alumna que brilla amb llum pròpia, molt alegre, responsable, resolutiva i capaç d’abordar qualsevol contingut que se li presenti. Ha desenvolupat excel·lents habilitats de treball amb molta autonomia i lideratge que segur que l’ajudaran en tot allò que es proposi».

Fabián Adrián Cheveresan, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Fuenlabrada - Av. España

«En Fabián sempre ha estat un alumne molt autònom, ha tingut una actitud molt positiva i ha treballat dia a dia sense excepció. S’ha esforçat molt», comenta en Pablo Soto, orientador de Fabián Cheveresan, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Fuenlabrada - Av. España.

Sobre Kumon, en Fabián ens diu: «Sempre vaig voler acabar tots els nivells de Kumon Lectura i de Kumon Matemàtiques. Amb el programa de matemàtiques aprens a aplicar els teus propis mètodes en la resolució de problemes. El benefici més gran que he obtingut és la capacitat per calcular operacions complicades d’una manera senzilla».