L’Arnau i la Inés, dos germans «més intel·ligents» gràcies a Kumon

jun 2021
L’Arnau és addicte a les operacions matemàtiques i les aplica en el seu dia a dia. La Inés valora l’anglès especialment quan viatja a l’estranger.
L’Arnau és addicte a les operacions matemàtiques i les aplica en el seu dia a dia. La Inés valora l’anglès especialment quan viatja a l’estranger.

L’Arnau i la Inés Roig Escrivá tenen 11 i 8 anys, respectivament, estudien Kumon Matemàtiques i Kumon English al centre Gandia - Pl. Prado i treballen continguts de Kumon més de tres anys per sobre del seu nivell escolar.

Quan van començar a Kumon tenien 5 anys, sabien reconèixer els nombres, fer sumes molt bàsiques i coneixien algunes paraules en anglès. Avui dia, gràcies a Kumon Matemàtiques resolen funcions trigonomètriques i operacions combinades de fraccions, i amb Kumon English han après a comprendre les estructures gramaticals i estan adquirint un alt nivell de comprensió lectora que els permet d’entendre textos originals en anglès.

Per als germans Roig Escrivá, aprendre amb Kumon és aprendre a ser intel·ligents. «Kumon és intel·ligència i esforç; ara soc un nen molt intel·ligent, hàbil i independent a l’hora de resoldre els exercicis», ens diu l’Arnau. La Inés indica que, a més, tenen millors notes a l’escola.

Tot i que encara estan a primària, els germans Roig Escrivá tenen clar el seu futur: tots dos desitgen ser metges i creuen que Kumon els ajudarà a aconseguir els seus objectius personals i professionals perquè cada dia aprenen alguna cosa nova.

Arnau: «Les matemàtiques són un repte»

L’Arnau ja gaudia amb les matemàtiques quan cursava educació infantil i des de llavors sempre ha volgut anar per davant del seu nivell escolar. En preguntar-li què és el que més li agrada de les matemàtiques, l’Arnau ens explica que per a ell representen un repte, «el repte d’esbrinar com es fan les coses».

L’Arnau és addicte a les operacions matemàtiques i les aplica en el seu dia a dia: «En les compres, sumo el valor dels productes per treure’n el compte», ens diu. Aquesta rapidesa en el càlcul mental és l’habilitat que més valora de Kumon Matemàtiques.

Inés: «Amb Kumon English aprenc coses que no aprenc a l’escola»

La Inés comenta quin és, en la seva opinió, el principal benefici del programa d’anglès: «Amb Kumon English aprenc coses que no aprenc a l’escola».

Amb 8 anys, ja és capaç d’entendre converses en anglès i gaudeix de les sèries en versió original i sense subtítols. La Inés valora l’anglès especialment quan viatja a l’estranger, ja que pot comprendre les converses, fer de traductora i gaudir de tot en l’idioma original.

«L’Arnau i la Inés han desenvolupat la independència en el seu aprenentatge»

Nora Faus, directora del centre Kumon Gandia - Pl. Prado i orientadora d’aquests dos germans, se sent motivada per l’acompliment dels seus alumnes. «A l’Arnau el motiva especialment competir amb mi a l’hora de fer els exercicis, perquè li agrada guanyar-me», ens explica tot rient.

La família ha assumit un paper molt important en la seva evolució acadèmica perquè els ha sabut motivar intervenint-hi el just; per aquesta raó, l’Arnau i la Inés han desenvolupat la independència en el seu aprenentatge des de petits. «Són una família molt treballadora i constant que no perd mai el sentit de l’humor, sempre estan alegres», conclou la Nora.


Si vols que el teu fill aprengui a desenvolupar el seu potencial amb els nostres programes d’aprenentatge i disposi de les eines necessàries per superar els seus reptes, no dubtis a contactar amb el centre Kumon que tinguis més a prop.