Kumon, èxit educatiu

set 2019
Kumon, èxit educatiu
Repte aconseguit amb Kumon.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la confiança en ells mateixos. Hem recopilat diverses històries d’alumnes concloents, els quals ens expliquen com el mètode Kumon els ha ajudat a aconseguir les seves metes.

Beltrán Pascual Arias, concloent de Kumon Matemàtiques, centre Kumon Madrid - Dehesa de la Villa:
Kumon potencia el raonament matemàtic necessari per a totes les assignatures de ciències. M’ha proporcionat una gran agilitat mental per factoritzar i calcular mentalment, i m’ha aportat coneixements matemàtics que no es treballen a l’escola. A més, crec que he desenvolupat habilitats com l’autonomia, la constància, l’esforç… M’agradaria estudiar enginyeria industrial i administració d’empreses, o enginyeria biomèdica per acabar treballant en la construcció de màquines que millorin o bé la vida de les persones, o bé el rendiment de les empreses.

Inés Gil, concloent de Kumon Lectura, centre Kumon Madrid - Pl. de España:
La influència de Kumon Lectura es pot veure en totes les matèries a l’hora d’escriure i saber expressar-te, i en la comprensió de textos. Saber analitzar-los i extreure’n la informació important són factors imprescindibles en qualsevol matèria (per exemple, història i geografia); fins i tot en les científiques, com biologia, ja que t’ajuda a enfrontar-te als documents.

Javier Ferrer, concloent de Kumon Matemàtiques, centre Kumon Valencia - Xúquer:
El nivell on s’acaba Kumon Matemàtiques és de primer any de carrera. Això m’ajuda en la classe de matemàtiques i m’ajudarà en l’avaluació d’accés a la universitat. He desenvolupat habilitats com la rapidesa de càlcul i l’autodidactisme. Vull estudiar alguna enginyeria, però no sé quina.

Paula Cramer, concloent de Kumon Matemàtiques, centre Kumon Sitges - CC Oasis i centre Kumon Madrid - Barrio del Pilar:
Haver completat Kumon Matemàtiques m’ha ajudat a acabar les coses que em plantejo o que començo i a no deixar-les a mig fer; també, m’ha fet veure que els assoliments només depenen d’un mateix i que si treballes molt dur per aconseguir alguna cosa, segurament l’aconseguiràs.

Vols que el teu fill desenvolupi al màxim el seu potencial d’aprenentatge? Sol·licita una prova de nivell gratis en aquest enllaç.