Gerard Campaña: «Kumon em va ajudar a guanyar el Campionat Júnior de Tennis de Catalunya»

abr 2021
A l’esquerra, en Gerard durant el lliurament de premis del Campionat Júnior de Tennis de Catalunya.
A l’esquerra, en Gerard durant el lliurament de premis del Campionat Júnior de Tennis de Catalunya.

Als seus 16 anys, Gerard Campaña, alumne de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Barcelona - Camp Nou, ha guanyat el Campionat Júnior de Tennis de Catalunya. La constància, concentració, disciplina i confiança en ell mateix que ha adquirit amb Kumon l’han ajudat a guanyar la competició: «Aquests pilars que reforço a Kumon m’ajuden en tots els àmbits de l’entrenament, en la disciplina del dia a dia i en la motivació per continuar millorant. Si ets constant amb el treball, veus els resultats», ens diu amb orgull.

A en Gerard li encanta el tennis, perquè és un esport individual i competitiu que li permet d’assumir reptes diaris, igual que Kumon. Es dedica al tennis des dels 5 anys: va començar fent minitennis com a activitat extraescolar i de mica en mica va anar guanyant experiència fins que va començar amb les competicions.

En Gerard considera que la constància és el valor més destacat que li aporta Kumon en el seu dia a dia: «Jo crec que la constància és el que millor defineix Kumon i el benefici més gran que m’ha aportat. M’és molt útil per a l’esport; en els partits cal ser constant i estar molt concentrat des del principi fins al final, perquè en qualsevol moment el resultat es pot tornar en contra teva».

Un altre dels valors que destaca en Gerard és l’autoaprenentatge: «El tennis és un esport molt solitari i t’ajuda a conèixer-te tu mateix, a aprendre a crear les teves pròpies estratègies i a prendre decisions tant dins com fora de la pista».

Com tot alumne de Kumon, a en Gerard li agraden els reptes, sobretot essent esportista: «La meva meta és constant, continuar millorant. En aquest sentit, l’esport i Kumon comparteixen un mateix objectiu, el d’ajudar-te a ser cada dia millor».

«En Gerard m’ha deixat clar que Kumon és una peça acadèmica molt valuosa en qualsevol etapa de la vida de l’alumne»

Beatriz Alday, directora del centre Kumon Barcelona - Camp Nou, defineix Gerard Campaña com un alumne excel·lent, autònom, molt motivat, especialment per les matemàtiques, i compromès amb el seu treball diari. Destaca, a més, que està sempre atent a les indicacions dels orientadors i hi mostra molta confiança. «En Gerard m’ha deixat clar que Kumon és una peça acadèmica molt valuosa en qualsevol etapa de la vida de l’alumne i que el pot ajudar a complir les seves metes a través de la motivació i la perseverança», ens explica.

Un dels moments que més valora la Beatriz és quan el seu alumne li va dir que havia guanyat el campionat de tennis: «Em vaig sentir molt contenta i orgullosa quan en Gerard em va explicar el seu èxit esportiu, sobretot perquè està convençut que Kumon el va ajudar a concentrar-se molt millor durant els partits».

Kumon és un mètode d’aprenentatge que s’adapta a les necessitats dels alumnes. A causa del ritme intens dels entrenaments d’en Gerard, la Beatriz ha flexibilitzat els horaris de classe i l’ha guiat cap a l’autoaprenentatge amb molta celeritat. «D’aquesta manera, en Gerard pot continuar avançant amb Kumon, sigui on sigui, i ja sigui fora de la ciutat en tornejos o a casa després d’entrenaments intensius».

«En Gerard és un gran esportista i ja ha treballat i consolidat moltes capacitats, com l’autonomia, la resistència al treball i la concentració. A Kumon, desenvolupem aquestes capacitats en en Gerard i les continuarem potenciant per aportar el nostre òbol en el seu futur brillant com a tennista d’elit», conclou la Beatriz.

Si vols que, com en Gerard, el teu fill aprengui a desenvolupar el seu potencial amb els nostres programes educatius i disposi de les eines necessàries per superar els seus reptes, no dubtis a contactar amb el centre Kumon que tinguis més a prop.