Desenvolupar el potencial d’aprenentatge

set 2019
Desenvolupar el potencial d’aprenentatge
Orgullosos d’haver conclòs Kumon.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre per ells mateixos i al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la seva confiança en ells mateixos.

Tots tenim talent, i si, al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertim en la millor versió de nosaltres mateixos.

Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge! Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

Inés Alonso, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Madrid - Cuzco:

«He desenvolupat habilitats com l’agilitat mental, la gestió del temps, la paciència, la constància i la disciplina. M’agradaria ser professora de Matemàtiques de nens petits. Gràcies al mètode Kumon i a les meves orientadores del centre, he decidit estudiar i dedicar-me a les matemàtiques».

Carla López Beltrán, concloent de Kumon Lectura del centre Kumon València - Petxina:

Cursa 6è de primària i ara està llegint La noche roja, de Marisol Sales. Confessa haver gaudit especialment amb El diario de Greg, Gerónimo Stilton i les col·leccions de Los Cinco i El Club de las Zapatillas Rojas. Per a la Carla, concloure Kumon Lectura ha estat tot un repte i creu que tothom ho pot fer: «Cal marcar-se objectius i centrar tota l’atenció a aconseguir-los». De gran vol ser professora i creu que la capacitat de comprensió lectora i la pulcritud ortogràfica que ha adquirit amb Kumon Lectura l’ajudaran a aconseguir-ho.

Marc Hormigo, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon El Vendrell - La Lira:

«Quan vaig veure que el mètode era molt bo, em vaig proposar acabar-lo. Kumon m’ha ajudat en totes les matèries, especialment en Naturals i Tecnologia. De gran vull ser parasitòleg».

Rocío Jiménez Segura, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Madrid - Ciudad Lineal:

«El benefici més important és la gran base de matemàtiques que aporta Kumon, sobretot per als estudis sobre big data que vull començar l’any que ve. Kumon ha influït molt en aquesta decisió, ja que abans de començar amb aquest mètode avorria les matemàtiques».

Pau Insa, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon El Prat de Llobregat - Centre:

«Kumon és un mètode amb què s’aprèn molt més ràpid i millor. Penso que fins i tot podria substituir l’assignatura de Matemàtiques de l’escola. Encara que sigui més dur, crec que es progressaria més ràpid i es podria aprendre més en cada curs escolar».

Vols que el teu fill desenvolupi tot el seu potencial d’aprenentatge amb Kumon? Sol·licita una prova de nivell gratis en aquest enllaç.