Aroa, una enamorada de la lectura i la nostra primera concloent de Kumon a la Corunya

set 2020
Aroa ha conclòs el programa de Kumon Lectura al centre Kumon A Coruña - Cubela amb les classes online
Aroa ha conclòs el programa de Kumon Lectura al centre Kumon A Coruña - Cubela amb les classes online

Observadora, tenaç, perfeccionista i constant: així és l’Aroa Pérez, qui als seus 12 anys s’ha convertit en la nostra primera concloent de Kumon a la Corunya. Aquesta alumna ha conclòs el programa de Kumon Lectura al centre Kumon A Coruña - Cubela amb les classes online. Ara, continua estudiant Kumon Matemàtiques i en breu s’apuntarà també a Kumon English.

«La lectura m’ha permès de desenvolupar la imaginació, ser més creativa i ampliar el meu vocabulari»

L’Aroa viu enamorada de la lectura des que era petita. «Em regalaven molts llibres i això va ser el que va despertar la meva passió per la lectura». La nostra alumna dedica 30 minuts diaris a la lectura i el seu racó preferit per llegir és la seva habitació. «M’encanta llegir; especialment, els llibres de David Edward Williams, perquè les seves històries em resulten emocionants».

Actualment, l’Aroa comprèn tot el que llegeix a la perfecció, però no sempre va ser així: quan va començar amb el programa, li costava molt comprendre en profunditat un text; ara, en canvi, li és molt senzill. A més, la seva velocitat lectora ha augmentat i el seu amor pels llibres creix cada dia.

Un dels beneficis del mètode Kumon és que crea en els alumnes una actitud autodidacta. «He après a organitzar-me millor per estudiar en menys temps i a resoldre dubtes per mi mateixa. Kumon m’ha ajudat a millorar en totes les matèries en tan sols dos mesos», ens diu.

Carolina López Pita: «L’Aroa m’ha ensenyat a observar i corregir»

«Sempre fas que tingui ganes d’intentar-ho» és la frase més bonica que l’Aroa li ha dit a Carolina López Pita, directora del centre Kumon A Coruña - Cubela.

La Carolina ha après a observar i corregir l’Aroa respectant el seu ritme d’aprenentatge per orientar-la de la millor manera. Aquesta orientadora destaca el treball en equip que ha fet amb la seva família, que sempre s’ha implicat molt en la seva evolució. «Han estat constants, com l’Aroa, i també pròxims, còmplices i respectuosos amb les decisions que hem anat prenent al llarg d’aquests anys».

La lectura és la base de l’aprenentatge. Si vols que, com l’Aroa, el teu fill desenvolupi al màxim la seva competència lectora i aprengui a comprendre tot tipus de textos, apunta’l a Kumon Lectura. Contacta amb el teu centre Kumon més proper