Aprenentatge autodidacte amb Kumon

set 2019
Aprenentatge autodidacte amb Kumon
Alumnes autodidactes.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre per ells mateixos, al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la seva confiança.

Tots tenim talent, i si, al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertirem en la millor versió de nosaltres mateixos.

Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge. Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

Nicolás Sánchez Gómez: concloent de Kumon Lectura del centre Kumon Valladolid - Parque Alameda

Té 11 anys, fa 6è de primària, ha conclòs Kumon Lectura i és capaç d’entendre textos de nivell universitari. «Kumon m’ha ajudat a desenvolupar la concentració i a tenir agilitat mental per respondre amb rapidesa, i això m’ha servit especialment en llengua i matemàtiques. M’agradaria ser policia nacional i crec que les habilitats que he desenvolupat a Kumon m’ajudaran a aconseguir-ho.»

Daniel Cardiel de la Cruz: concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Toledo - Benquerencia

«Tinc més rapidesa i agilitat mental, i sé alguns conceptes que altres persones no saben per no haver anat a Kumon. Kumon Matemàtiques m’ha ajudat sobretot en física i en dibuix tècnic. Vull ser enginyer.»

Jesús Noa Gervasini, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Badajoz - Santa Marina

«Em sento realitzat pel treball fet, intent sempre resoldre dubtes sense ajut i he aconseguit aprendre per mi mateix amb independència i perseverança. Vull ser metge.»

Judith Beltrán López: concloent de Kumon Lectura del centre Kumon Barcelona - Sant Andreu

«El més interessant ha estat aprendre a extreure la informació més important d’un text i a sintetitzar-la, cosa que és molt útil. Kumon m’ha influït positivament tant a l’hora d’estudiar a casa i fer resums com quan a classe o en els exàmens he de fer qualsevol tipus d’exercici de comprensió lectora.»

Vols que el teu fill desenvolupi tot el seu potencial d’aprenentatge amb Kumon? Sol·licita una prova de nivell gratis en aquest enllaç.