Alumnes concloents amb les classes en línia de Kumon

jun 2020
Alumnes concloents amb les classes en línia de Kumon
Alumnes concloents amb les classes en línia de Kumon durant el confinament.

Els alumnes concloents són els qui han finalitzat algun dels nostres programes d’aprenentatge (Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English) i s’han convertit en alumnes autodidactes amb les habilitats necessàries per fer front als desafiaments que els ofereixin l’escola i la vida.

Els últims nivells dels programes de Kumon tracten continguts que s’estudien a batxillerat o fins i tot ja a la universitat, però els nostres alumnes superen aquests nivells abans d’estudiar-los a l’escola i d’una manera completament autònoma. Des d’aquí, els volem felicitar!

A continuació, hem recopilat testimonis de diversos alumnes que s’han convertit en concloents durant el confinament, rebent classes en línia i amb les pautes dels seus orientadors.

David Pérez, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Colegio SEK - Ciudalcampo

El benefici més gran que s’obté en acabar Kumon és la rapidesa en el càlcul mental, però també el desenvolupament d’habilitats com la constància, la perseverança i la lògica, perquè una bona part de les matemàtiques és lògica.
De gran vull ser enginyer i crec que la meva experiència a Kumon m’ajudarà, ja que m’ha proporcionat un nivell alt de matemàtiques.

Marcos Vega Castaño, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Colegio SEK - Ciudalcampo

Kumon m’ha ajudat a l’escola; especialment en Matemàtiques, Física i Química. Encara no he aprofundit molt en Física, però puc assegurar, veient els continguts de Kumon i els problemes, que aquesta serà una assignatura més senzilla per a mi gràcies a Kumon.
A més d’ajudar-te amb les matemàtiques, Kumon també crea una rutina de treball en el teu dia a dia. Per exemple, en aquests dies en què et sembla que estàs lliure de deures i et ve de gust descansar, aprens a vèncer la mandra, perquè has de fer un quadernet de Kumon cada dia.

José Miguel Antón, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Madrid - Barrio del Pilar

Gràcies a Kumon Matemàtiques, he après a operar amb rapidesa i a manejar operacions d’un grau més alt, i he tingut un gran avançament respecte als meus companys de classe. Les matemàtiques m’han ajudat a comprendre el món d’una manera diferent i a tenir una nova idea del que és; a més, s’utilitzen pràcticament per a tot en el nostre dia a dia.

Yixuan Qiu, concloent de Kumon Lectura de Kumon Barcelona - Sant Andreu

El castellà no és la seva llengua materna, però amb Kumon ha aconseguit adquirir una competència lectora excel·lent.
«He après a ser autodidacte i l’autoaprenentatge t’ajuda a saber organitzar-te millor en els estudis i la vida personal. Les meves notes en Llengua van millorar. Ara comprenc millor un text i puc extreure’n la informació important i subratllar-la».

Álvaro Mousa, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Madrid - Aravaca

El compromís i la motivació són aptituds que a Kumon adquireixes des del primer dia. L’esforç, la voluntat i l’autonomia són valors que Kumon et regala perquè el dia de demà puguis mostrar tots els coneixements que t’ensenyen. Quan vaig arribar a Kumon, no era tan treballador. En l’actualitat estic molt més compromès i soc més responsable amb el que faig. El que més m’agrada de Kumon és que aconsegueix que t’interessis per aquelles coses a què els dediques temps i esforç. És una altra manera d’entendre la pedagogia. Ens preparen per afrontar el futur de la millor manera possible.
Al principi, les matemàtiques no eren el meu fort; no obstant això, en haver completat Kumon Matemàtiques, m’han vingut ganes d’estudiar una carrera que hi estigui relacionada. Kumon és un abans i un després en la teva etapa estudiantil. Per a mi, és la clau per elevar la teva ment al més alt nivell i, per tant, marcar la diferència.

Jordi Ferré García, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Granollers - Teatre Auditori

Amb Kumon he adquirit l’habilitat de ser autodidacte i ensenyar-me a mi mateix, cosa que també m’ajuda amb l’escola sovint. De la mateixa manera, he après una gran quantitat de matemàtiques que a l’escola no m’han ensenyat, així que, quan a vegades em costa fer alguna cosa, penso: «Comparat amb Kumon, això és bufar i fer ampolles».


L’alumne és el veritable protagonista del sistema educatiu de Kumon. A través dels nostres programes i mitjançant la pràctica diària, els estudiants adopten un paper actiu en la seva educació. Això els dona l’oportunitat d’aprendre al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la confiança en ells mateixos.

Aprofita la nostra promoció de matrícula gratis en qualsevol de les nostres modalitats de classes (en línia, presencials i mixtes) i dona al teu fill les eines necessàries per afrontar amb èxit el pròxim curs escolar.