Alumnes concloents amb les classes en línia de Kumon

jun 2020
Alumnes concloents amb les classes en línia de Kumon
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

Els alumnes concloents són els qui han finalitzat algun dels nostres programes d’aprenentatge (Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English) i s’han convertit en alumnes autodidactes amb les habilitats necessàries per fer front als desafiaments que els ofereixin l’escola i la vida.

Els últims nivells dels programes de Kumon tracten continguts que s’estudien a batxillerat o fins i tot ja a la universitat, però els nostres alumnes superen aquests nivells abans d’estudiar-los a l’escola i d’una manera completament autònoma. Des d’aquí, els volem felicitar!

A continuació, hem recopilat testimonis de diversos alumnes que s’han convertit en concloents durant el confinament, rebent classes en línia i amb les pautes dels seus orientadors.

David Pérez, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Colegio SEK - Ciudalcampo

El benefici més gran que s’obté en acabar Kumon és la rapidesa en el càlcul mental, però també el desenvolupament d’habilitats com la constància, la perseverança i la lògica, perquè una bona part de les matemàtiques és lògica.
De gran vull ser enginyer i crec que la meva experiència a Kumon m’ajudarà, ja que m’ha proporcionat un nivell alt de matemàtiques.

Marcos Vega Castaño, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Colegio SEK - Ciudalcampo

Kumon m’ha ajudat a l’escola; especialment en Matemàtiques, Física i Química. Encara no he aprofundit molt en Física, però puc assegurar, veient els continguts de Kumon i els problemes, que aquesta serà una assignatura més senzilla per a mi gràcies a Kumon.
A més d’ajudar-te amb les matemàtiques, Kumon també crea una rutina de treball en el teu dia a dia. Per exemple, en aquests dies en què et sembla que estàs lliure de deures i et ve de gust descansar, aprens a vèncer la mandra, perquè has de fer un quadernet de Kumon cada dia.

José Miguel Antón, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Madrid - Barrio del Pilar

Gràcies a Kumon Matemàtiques, he après a operar amb rapidesa i a manejar operacions d’un grau més alt, i he tingut un gran avançament respecte als meus companys de classe. Les matemàtiques m’han ajudat a comprendre el món d’una manera diferent i a tenir una nova idea del que és; a més, s’utilitzen pràcticament per a tot en el nostre dia a dia.

Yixuan Qiu, concloent de Kumon Lectura de Kumon Barcelona - Sant Andreu

El castellà no és la seva llengua materna, però amb Kumon ha aconseguit adquirir una competència lectora excel·lent.
«He après a ser autodidacte i l’autoaprenentatge t’ajuda a saber organitzar-te millor en els estudis i la vida personal. Les meves notes en Llengua van millorar. Ara comprenc millor un text i puc extreure’n la informació important i subratllar-la».

Álvaro Mousa, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Madrid - Aravaca

El compromís i la motivació són aptituds que a Kumon adquireixes des del primer dia. L’esforç, la voluntat i l’autonomia són valors que Kumon et regala perquè el dia de demà puguis mostrar tots els coneixements que t’ensenyen. Quan vaig arribar a Kumon, no era tan treballador. En l’actualitat estic molt més compromès i soc més responsable amb el que faig. El que més m’agrada de Kumon és que aconsegueix que t’interessis per aquelles coses a què els dediques temps i esforç. És una altra manera d’entendre la pedagogia. Ens preparen per afrontar el futur de la millor manera possible.
Al principi, les matemàtiques no eren el meu fort; no obstant això, en haver completat Kumon Matemàtiques, m’han vingut ganes d’estudiar una carrera que hi estigui relacionada. Kumon és un abans i un després en la teva etapa estudiantil. Per a mi, és la clau per elevar la teva ment al més alt nivell i, per tant, marcar la diferència.

Jordi Ferré García, concloent de Kumon Matemàtiques de Kumon Granollers - Teatre Auditori

Amb Kumon he adquirit l’habilitat de ser autodidacte i ensenyar-me a mi mateix, cosa que també m’ajuda amb l’escola sovint. De la mateixa manera, he après una gran quantitat de matemàtiques que a l’escola no m’han ensenyat, així que, quan a vegades em costa fer alguna cosa, penso: «Comparat amb Kumon, això és bufar i fer ampolles».


L’alumne és el veritable protagonista del sistema educatiu de Kumon. A través dels nostres programes i mitjançant la pràctica diària, els estudiants adopten un paper actiu en la seva educació. Això els dona l’oportunitat d’aprendre al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la confiança en ells mateixos.

Contacta amb el teu centre Kumon més proper i dona al teu fill les eines necessàries per afrontar amb èxit el curs escolar.