Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Mollet del Vallès - Can Pantiquet ofereix els tres programes del mètode Kumon: Kumon Matemàtiques, l’objectiu del qual és aprendre matemàtiques des de comptar de l’1 al 10 fins als primers cursos d’universitat; Kumon Lectura, en el qual, basant-nos en el mètode global d’aprenentatge, volem aconseguir que els alumnes arribin a ser lectors competents, i Kumon English, que consisteix en un aprenentatge de l’idioma de forma natural a partir d’exercicis molt senzills.

Els alumnes es poden matricular en un, dos o tres programes.

El centre va obrir les seves portes el 6 de febrer de l’any 2006; des de llavors, al voltant de 700 alumnes han treballat amb el mètode al centre de Mollet del Vallès, que actualment compta amb prop de 200 d’alumnes, de totes les edats des dels 2 anys.

El mètode Kumon és individualitzat, no treballem en grup. En qualsevol dels tres programes, l’alumne comença en el punt de partida en què se sent còmode i segur; per determinar aquest punt de partida, fem una prova de nivell.

El nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge per aconseguir que l’alumne sigui autònom i capaç d’aprendre continguts per sobre del nivell escolar d’una manera autodidacta, havent desenvolupat prèviament diferents capacitats que l’ajudin a aconseguir aquest objectiu i l’acompanyin la resta de la seva vida.

«Els infants neixen amb un potencial il·limitat: tots els infants poden destacar desenvolupant les seves capacitats a través de l’estudi en el punt ideal. Aquesta és la raó per la qual dic: “Intenta-ho! O mai descobriràs el teu veritable potencial”.» Toru Kumon

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Soc la Noelia i els meus inicis a Kumon es remunten a l’any 1998, quan vaig començar a treballar com a assistent en un centre Kumon en paral·lel als meus estudis a la universitat. Durant aquells anys, em fascinava veure com els infants aprenien gairebé sense explicacions i amb petites pistes, i així va ser com vaig començar a interessar-me pel mètode.

En finalitzar la carrera, i després d’un any d’estada a Londres, vaig estudiar un màster i vaig reprendre la meva feina al mateix centre. Va ser al febrer del 2006 quan vaig decidir obrir el meu propi centre Kumon. M’apassiona l’educació i, concretament, veure com, amb el mètode Kumon, els meus alumnes aprenen i milloren dia a dia.

L’octubre de l’any 2011 vaig ser mare i el 2013 vaig decidir començar amb la meva filla Kumon Matemàtiques; actualment també està fent Kumon English. En aquests anys m’he reafirmat en els beneficis que aporta el mètode: constància, disciplina, esforç, concentració i, sobretot, ganes d’aprendre.

He après i continuo aprenent molt dels meus alumnes. M’he adonat que no hi ha fronteres en el coneixement, que l’edat no és un impediment per aprendre i que, amb esforç i suport familiar, poden aconseguir el que es proposin. Alguns alumnes comencen perquè tenen dificultats a l’escola; d’altres, perquè la família vol desenvolupar el potencial dels seus fills, i en els dos casos, els resultats són increïbles.

El millor de la meva feina? Els somriures que em regalen cada vegada que els valoro el seu esforç i els animo a continuar aprenent.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 19:30
Dimarts
16:00 - 19:30
Dimecres
16:00 - 19:30
Dijous
16:00 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.9

De 39 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Accessibilitat
Classes online
Àrea de lectura independent
KUMON CONNECT disponible
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Sant Roc 9-15. Local 4
Mollet del Vallès
Barcelona
08100

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Noelia Santamaría Trevín

Accepto els termes i condicions