Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Molins de Rei - Terraplè va obrir les seves portes el setembre del 2012. Durant tot aquest temps han estat moltes les famílies que han confiat en el mètode Kumon i en nosaltres per desenvolupar i potenciar les capacitats dels seus fills. Amb qualsevol dels nostres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English, els nostres alumnes milloren a l’escola i adquireixen eines que els són d’ajuda en totes les matèries.

Kumon estimula la capacitat de concentració per rendibilitzar el temps que es dedica als deures de l’escola, i l’hàbit d’estudi per generar alumnes responsables i autònoms, i fomenta que els alumnes arribin a ser autodidactes, confiar en ells mateixos i augmentar la seva motivació per aprendre. Per aconseguir-ho, disposem d’un material dissenyat expressament perquè l’alumne progressi al seu propi ritme. Això es completa amb el seguiment individualitzat de cada alumne per part de les nostres orientadores.

Kumon Matemàtiques està basat en el càlcul matemàtic. Parteix dels fonaments per aprendre a comptar i assoleix continguts d’anàlisi matemàtica propis de batxillerat i els primers anys d’universitat.

Kumon Lectura està basat en la comprensió lectora i el gust per la lectura. S’inicia amb la descodificació de paraules i culmina amb la lectura crítica d’un gran ventall de textos.

Kumon English permet de desenvolupar una elevada habilitat de lectura i comprensió de textos originals en anglès, a més de la capacitat de parlar anglès amb fluïdesa.

A Kumon, l’alumne aprendrà a estudiar tot sol continguts que encara no ha vist a l’escola i que ningú no li ha explicat abans. Serà capaç d’afrontar nous reptes i aconseguir els seus objectius. Tindrà una actitud positiva davant l’estudi tant de la matèria o les matèries que treballi a Kumon com de la resta de matèries, la qual cosa l’ajudarà al llarg de les seves etapes escolar i universitària.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Des de ben petita m’apassionen les matemàtiques i la lectura, però el camí de la vida em va portar a altres destins. Un dia vaig tenir l’oportunitat de ser assistent en un centre Kumon i va ser aquesta feina el que em va permetre de conèixer el mètode i comprovar els meravellosos resultats que s’obtenen amb ell gràcies a l’esforç i el treball diari. Per a mi va ser sorprenent veure alumnes treballant continguts avançats al seu curs escolar sense cap dificultat i, a més, amb total responsabilitat del seu treball, comentant amb l’orientadora si un contingut el tenien dominat o creien que l’havien de repetir més.

En definitiva, em vaig enamorar del mètode. I tot això va ser el que em va animar a convertir-me en orientadora de Kumon, ja que porto exercint des del 2012. Des de llavors la meva passió pel mètode no ha deixat de créixer. Gràcies a aquest i amb aquest he ajudat molts alumnes, i això és el que m’anima a continuar fent-lo amb molts més.

El més satisfactori del meu paper com a orientadora és veure un alumne content i satisfet amb ell mateix perquè ha aconseguit el que s’ha proposat, perquè ell sol ha resolt els exercicis sense ajuda o perquè ell mateix s’adona que el treball diari té els seus fruits. Aquella cara de felicitat i satisfacció no té preu. La meva obstinació és aconseguir aquestes metes en tots els meus alumnes: que estiguin contents i que confiïn en ells mateixos per aconseguir tot allò que es proposin.

Soc, a més, mare Kumon. Els meus fills fan Kumon des que tenien 2 i 3 anys. Això em permet de tenir una visió completa del que és Kumon per als alumnes i les seves famílies, i no només la part que veig al meu centre com a orientadora. Visc en primera persona el que suposa fer Kumon tots els dies de l’any, tant els que estan marcats per la rutina (escola i extraescolars) com els que no (caps de setmana, vacances, viatges…). Jo mateixa encara quedo sorpresa quan la meva filla de 4 anys em diu cada dia, després d’esmorzar, que vol fer Kumon i la felicitat que té quan va al centre; o quan el meu fill de 7 anys fa Kumon d’una manera totalment autònoma i sense cap ajuda. Per a ells és un hàbit més de cada dia: vestir-se, esmorzar, Kumon i a l’escola.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 75 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.8

De 20 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Accessibilitat
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Doctor Barraquer, 26, bxs.
Molins de Rei
Barcelona
08750

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sandra Castellvell Roig

Accepto els termes i condicions