Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

Des de fa dotze anys, el centre Kumon Lleida - Universitat aporta la seva experiència als estudiants de la ciutat i les poblacions del voltant que volen aprendre matemàtiques i aprofundir en la lectura o l’anglès. Hem anat creixent proporcionalment gràcies al fet que les famílies han vist els beneficis del nostre mètode autodidacte: autonomia, hàbit d’estudi, concentració, confiança en les pròpies capacitats, motivació per continuar superant reptes, etc.

Actualment, els més de 100 alumnes matriculats al centre (la majoria, de la ciutat de Lleida, però també de Barbastre, Sort, Bovera... que treballen per Zoom) ens aporten una gran diversitat: alumnes amb altes capacitats, alumnes amb ganes de millorar les seves ja bones qualificacions escolars i alumnes amb la necessitat de superar alguna situació concreta. En ser un mètode individualitzat, al centre Kumon Lleida - Universitat donem resposta i orientació a tots aquests alumnes i els ajudem a aconseguir els seus objectius.

Estem prop del Rectorat de la Universitat de Lleida; us animem a visitar el nostre centre i informar-vos de les possibilitats de superació que ofereixen els programes de Kumon: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Hola, soc en Joan Tomàs, orientador del centre Kumon de Lleida - Universitat des dels seus inicis, l’estiu del 2011.

La motivació principal que em va impulsar a obrir un centre Kumon va ser l’oportunitat de treballar amb un material que ofereix múltiples beneficis als alumnes i contribuir així a desenvolupar al màxim el seu potencial intel·lectual; però, a més, m’hi va animar poder influir en el fet que aquests alumnes es converteixin en adults madurs, responsables, amb el seu propi criteri i amb molta confiança en les seves pròpies possibilitats, personals i professionals.

La meva formació acadèmica en Ciències de la Informació m’ha aportat una valoració molt positiva de Kumon Lectura, una admiració incondicional pels seus continguts i un gaudi màxim de la totalitat dels seus quadernets i lectures recomanades. La meva experiència anterior en diferents àmbits de l’educació (promotor de continguts, dinamitzador d’activitats extraescolars o professor de diferents unitats d’escolarització) m’ha ajudat a sortir-me’n prou bé a l’aula del centre entre els alumnes que cada tarda comparteixen amb mi la seva evolució, em fa veure la diversitat de tipus d’alumnes i m’aporta una experiència molt valuosa com a orientador de Kumon que, amb tota seguretat, podré aplicar a futures generacions d’alumnes.

A més, el fet de ser pare d’una alumna Kumon en plena adolescència m’ajuda a posar-me en la situació de les famílies i a compartir amb elles els moments durs i les vicissituds d’un mètode tan disciplinat, a més de les satisfaccions en aconseguir els fruits que acompanyen qualsevol esforç continuat.

Finalment, vull comentar l’orgull d’haver tingut ja dues alumnes concloents en Kumon Lectura.

Us animo a informar-vos sobre els nostres tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, a visitar els centres i parlar amb els orientadors, a consultar els materials i observar els seus continguts autodidactes, i a preguntar qualsevol tipus de dubte que sorgeix al cap de qualsevol pare preocupat per l’educació i el progrés del seu fill. Kumon obre un món de possibilitats davant seu i el seu futur.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
17:30 - 19:30
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 60 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Àrea de lectura independent
KUMON CONNECT disponible
Classes presencials
Classes online
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Bisbe Messeguer, 16
Lleida
25003

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Joan Tomàs Alcaine

Accepto els termes i condicions