Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Centre es va fundar el novembre de l’any 2003. Són centenars d’alumnes els que han passat pel nostre centre per estudiar amb el mètode Kumon i, amb això, han tingut l’oportunitat de beneficiar-se de cadascun dels objectius que perseguim amb els nostres programes.

Kumon és un mètode d’aprenentatge únic concebut per dotar cada infant, sense excepció, d’habilitats per a tota la vida.

Desenvolupar al màxim el potencial i la capacitat de cada alumne és el nostre principal repte. A través dels nostres tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, els nostres alumnes adquiriran habilitats per a l’aprenentatge autònom i milloraran la confiança en ells mateixos. El nostre objectiu és que demostrin una actitud positiva davant l’estudi i aprenguin continguts nous d’una manera autodidacta.

Actualment, al nostre centre tenim 145 alumnes, que treballen amb esforç diàriament en qualsevol dels nostres programes per superar dia a dia els seus reptes acadèmics i, per descomptat, treballar la superació personal. Estimular-los, motivar-los i donar-los les eines necessàries a través del nostre sistema d’estudi farà que no només superin les seves dificultats, sinó també que aconsegueixin estudiar per sobre del seu nivell escolar experimentant continguts nous i, d’aquesta manera, aconsegueixin fer amb èxit tot allò que es proposin d’una manera completament autònoma. Prova d’això són els sis alumnes concloents que tenim i que han treballat amb esforç i constància fins a aconseguir finalitzar tots els nivells del programa que estaven realitzant. Molts d’ells estan en procés d’aconseguir-ho en el futur.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Fa 15 anys que dirigeixo el meu centre i soc orientadora de Kumon, cosa que em dona l’oportunitat d’experimentar dia a dia l’evolució dels meus alumnes i veure aquests canvis increïbles en cadascun d’ells. Avui i després d’anys d’experiència, em motiva enormement portar-los al cim, veure’ls créixer emocionalment i acadèmicament, experimentar amb ells d’una manera personalitzada tot el seu procés d’aprenentatge i com van adquirint no només coneixements quant a continguts, sinó també seguretat, constància, compromís i il·lusió per saber què vindrà després, i sobretot saber amb seguretat que, amb les seves habilitats i estratègies, podran superar tot allò que se’ls posi al davant.

Com a orientadora que els observa, els guia i els orienta quan ho necessiten, és una satisfacció meravellosa veure com resolen amb soltesa i satisfacció tot allò que ells mateixos no creien poder fer el dia que van entrar per la porta del centre. Especialment, és increïble el moment en què ho aconsegueixen i, en parlar amb ells, tenen al rostre una cara de felicitat immensa que et fa saber que sortiran del centre sentint-se molt orgullosos d’ells mateixos. Això és el que fa que tinguin ganes de seguir treballant, de voler deixar-se guiar, perquè saben que el poder és a les seves mans.

Després de tots aquests anys treballant a Kumon i veient en directe les grans recompenses que s’emporten els nostres alumnes, tenia clar que el dia que fos mare els meus fills tindrien la gran sort d’experimentar Kumon. Per això, avui, soc mare de dues nenes de vuit i deu anys que, des dels dos anys i mig, fan Kumon i coneixen el valor de l’esforç, de seguir una pauta, de treballar continguts per sobre del seu nivell escolar i el més important: senten com aquest treball té la seva recompensa tant en l’àmbit acadèmic com emocional, i saben que, amb constància i obstinació, aconseguiran totes les metes que es proposin en un futur.
 

Horaris

Dilluns
10:30 - 14:00
16:00 - 20:00
Dimarts
10:30 - 14:00
16:00 - 20:00
Dimecres
10:30 - 14:00
16:00 - 20:00
Dijous
10:30 - 14:00
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
Per programa
€ 78 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Aparcament - Gratis
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Pl. Mare de Déu de Montserrat, 10
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
08901

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Ana Esclusa Marín

Accepto els termes i condicions