Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Centre es va fundar el novembre de l’any 2003. Són centenars d’alumnes els que han passat pel nostre centre per estudiar amb el mètode Kumon i, amb això, han tingut l’oportunitat de beneficiar-se de cadascun dels objectius que perseguim amb els nostres programes.

Kumon és un mètode d’aprenentatge autodidacte i únic concebut per dotar cada alumne, sense excepció, d’habilitats per a tota la vida.

El nostre principal repte és desenvolupar al màxim el potencial i la capacitat de cada alumne amb un mètode individualitzat i exclusiu. A través dels nostres tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, els nostres alumnes adquiriran habilitats per a l’aprenentatge autònom i milloraran la confiança en ells mateixos, i també treballaran habilitats com la concentració i la constància. El nostre objectiu és que demostrin una actitud positiva davant l’estudi i aprenguin continguts nous d’una manera autodidacta.

Actualment el nostre centre està creixent gràcies a totes les famílies que confien en nosaltres. Tots els alumnes treballen amb esforç diàriament en qualsevol dels nostres programes per superar dia a dia els seus reptes acadèmics i, per descomptat, treballar la superació personal.

Un dels principals objectius de l’equip Kumon és estimular, motivar i donar les eines a cada alumne per poder avançar tant dins com fora del nostre mètode. A través del nostre sistema d’estudi, no només aconseguirem que superin les seves dificultats, sinó també que aconsegueixin estudiar per sobre del seu nivell escolar experimentant continguts nous i, d’aquesta manera, aconsegueixin fer amb èxit tot allò que es proposin d’una manera completament autònoma. No hi posem fre!

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola, em dic Laia i soc mestra especialitzada en atenció a la diversitat. El meu trajecte a Kumon va començar ja fa 10 anys, quan la meva mare va decidir apuntar-nos-hi tant a mi com la meva germana. Allà va ser on les meves habilitats matemàtiques i lectores van anar creixent i perfeccionant-se.

Anys més tard, Kumon va tornar a aparèixer en el meu camí d’una manera totalment diferent. En aquest cas, com a directora del meu propi centre. Després de moltes setmanes de formació com a orientadora Kumon, per fi vaig poder començar aquest projecte tan emocionant i tan connectat a la meva infància i la meva professió.

Ara busco crear al meu centre un lloc d’aprenentatge relaxat, on cada alumne tingui l’oportunitat de tenir el seu pla individualitzat i on poder proporcionar a totes les famílies respostes als seus dubtes i inquietuds. Per això, tant jo com el meu equip estarem encantats de rebre-us i fer-vos apreciar el mètode Kumon tant com l’apreciem nosaltres. Us animeu a emprendre aquest camí?

Horaris

Dilluns
11:00 - 20:00
Dimarts
11:00 - 20:00
Dimecres
11:00 - 20:00
Dijous
11:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 78 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.9

De 18 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Pl. Mare de Déu de Montserrat, 10
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
08901

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Laia Hidalgo Muñoz

Accepto els termes i condicions