Bibliografia Recomanada de Kumon (BRK)

La Bibliografia Recomanada és una llista de llibres seleccionats per Kumon que ofereix a l’alumne un itinerari progressiu de lectures recomanades.

Kumon ha elaborat una nova guia que inclou llibres per a totes les etapes en la formació d’un lector prenent com a referència la competència lectora necessària per gaudir de cada llibre, en comptes de l’edat.

La Guia de la Bibliografia Recomanada de Kumon és un material únic creat per experts professionals de l’equip de Kumon España, que ha seleccionat durant diversos mesos les millors obres de literatura i divulgació que estan disponibles actualment per a infants i joves. Hi podeu trobar:
  • Una elecció de 15 llibres i CD de cançons infantils que afavoreixen la iniciació a la lectura als infants que encara no saben llegir o que comencen a fer-ho.
  • Una selecció acurada de 390 llibres de diversos gèneres, organitzats per nivells, per poder orientar i oferir lectures recomanades que s’adeqüin a la competència lectora i al gust personal dels infants en funció dels temes que més els interessin. Aquests 390 llibres es classifiquen seguint aquest ordre: per llegir en veu alta, per començar a llegir sol, per llegir amb més soltesa, per llegir nous gèneres i llibres per a grans lectors.
  • Informació i consells perquè qualsevol família sàpiga com crear un bon ambient lector a casa i fomentar en els seus fills el plaer de la lectura, a més de breus articles sobre la importància de cantar a casa cançons infantils i llegir llibres en veu alta als infants més petits per estimular el seu interès per la lectura, fer activitats per treballar la lectura, entre d’altres.

Busca el centre que tens més a prop

Personal qualificat
Des de 2,25 € / dia
Més de 230 centres