Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible Per a alumnes de l’escola
El centre ja ha col·laborat amb més de 100 famílies en el desenvolupament de les capacitats dels seus fills al llarg del seu camí cap a l’aprenentatge autodidacte.

A través d’un diagnòstic inicial gratuït, identificarem les habilitats actuals del vostre fill i establirem com el treball individualitzat a Kumon l’ajudarà a augmentar la seva confiança i motivació.

Amb Kumon Matemàtiques, el vostre fill desenvoluparà el càlcul mental i aplicarà el procediment de resolució més adequat en cada cas. Kumon Lectura destaca davant altres mètodes de lectura perquè no se centra únicament en el fet que l’alumne sigui capaç de llegir textos correctament, sinó també que els entengui i els gaudeixi. Amb Kumon English, el vostre fill desenvoluparà una elevada capacitat per a la lectura i la comprensió de textos originals en anglès reproduint de forma oral i escrita el contingut dels exercicis.

A Kumon Institució La Farga oferim classes presencials, classes online i una nova modalitat d’estudi digital a través de KUMON CONNECT. Els alumnes treballen amb KUMON CONNECT de la mateixa manera que amb els materials en paper: fan servir la tablet i el llapis digital per resoldre cada dia els fulls corresponents. És un format d’estudi pràctic i accessible per als alumnes.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

Sobre mi

Soc l’Alicia Julián, orientadora de Kumon Institució La Farga i del centre Kumon Rubí - Mercat, a més de psicòloga clínica. La meva experiència i el meu bagatge professional em serveixen per exercir el meu paper com a orientadora de Kumon des d’una perspectiva global, cosa que em permet acompanyar l’alumne cap a l’autoaprenentatge.

Des del primer dia que vaig entrar en contacte amb el mètode Kumon, i en veure i comprovar els increïbles resultats que els alumnes aconseguien amb aquest, vaig saber que m’hi volia dedicar. Per a mi, treballar amb infants és molt més que una professió, ja que cada dia les diferents situacions amb alumnes em fan sentir realitzada com a persona i orientadora.

El mètode Kumon em permet treballar de forma individualitzada amb els alumnes, tenint en compte que cada alumne és diferent i té les seves aptituds, capacitats i dificultats. Això em permet desenvolupar el potencial de cada alumne i descobrir fins on és capaç d’arribar al llarg dels nivells dels nostres tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.
 

Horaris

Dilluns
09:30 - 13:30
Dimarts
12:00 - 15:00
Dimecres
09:30 - 13:30
Dijous
12:00 - 15:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 50 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Transport públic - Tren
Classes presencials
Classes online
Accessibilitat
KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Camí al Papiol, 36
Sant Cugat del Vallés
08195

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Alicia Julián Sánchez

Accepto els termes i condicions