Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon Igualada - Poble Sec, situat a la Av. Barcelona, 7, va néixer fa 11 anys amb un objectiu: que els infants de la comarca trobessin un lloc on aprendre matemàtiques i accedir a mètodes de lectura d’una manera excepcional que els omplís de coneixements, confiança, ganes d’aprendre i autonomia en l’aventura de l’estudi. Actualment, gairebé 80 famílies i 150 alumnes confien en nosaltres.

El mètode Kumon ofereix als seus alumnes i famílies una atenció totalment personalitzada. A Kumon, sabem que cada infant té un rendiment diferent; per això, tots comencen per un nivell en què se senten còmodes, independentment del seu nivell escolar, i estudien segons les seves pròpies capacitats per transformar-se en la millor versió d’ells mateixos. De la mateixa manera, gràcies al mètode autodidacte aprenen a assolir tots sols els objectius que es proposen, acompanyats per la família i l’orientador del centre amb l’ajuda dels seus assistents.

Hi ha facilitat d’aparcament, gràcies a una zona d’aparcament gratuïta a 50 metres del centre. Estem molt a prop del conegut edifici de Punto Blanco, així que també s’hi pot arribar caminant des de pràcticament qualsevol lloc de la ciutat i tenim una parada d’autobús local a la cantonada.

Des del setembre estem oferint Kumon English. El curs té com a focus habilitar els alumnes perquè comprenguin el que llegeixen i desenvolupar l’habilitat d’escoltar i entendre expressions en anglès. Oferim l’oportunitat d’aprendre un nou idioma com si fos una llengua materna en tots els aspectes: escoltar, pronunciar, llegir i comprendre. Tot això es fa de manera individualitzada i personalitzada, plantejant reptes des del seu punt ideal i emportant-se a casa cada dia un professor nadiu.

Al nostre centre, durant l’any 2018 hem tingut el nostre primer alumne concloent de Kumon Matemàtiques.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Em dic Gemma Salvadó i formo part de la família Kumon des de fa més de 9 anys.

El gener de 2008 va començar la meva trajectòria com a assistent de qui era llavors la professora titular. El setembre de 2011, vaig superar les proves formatives i vaig aconseguir la plaça per convertir-me en professora i sòcia del centre, materialitzant així el meu compromís amb aquest mètode en el qual confio plenament. Finalment, el desembre de 2015, vaig prendre la titularitat del centre Kumon Igualada - Poble Sec i vaig contractar la meva pròpia assistent, l’Anaïs Ferrer, de manera que vaig començar a esprémer encara més el meu temps per dedicar-lo als alumnes i a la labor educativa.

Amb el transcurs dels anys, els resultats que he observat en els meus alumnes m’han motivat a creure cada vegada més en la meva labor de professora, i a Kumon Igualada - Poble Sec, no hi falten els lliuraments de diplomes, els berenars i les xerrades individualitzades amb els pares. A més, sóc una persona vinculada a la vida empresarial i associativa d’Igualada, i l’assistència a ponències i conferències sobre educació que es donen a la ciutat m’ajuden a millorar en la meva professió i a no cansar-me mai de fer classes amb aquest mètode.

La meva satisfacció és veure que cada vegada hi ha una relació més estreta entre les famílies d’Igualada i de la resta de la comarca que confien en nosaltres, i que cada setmana em permeten de rebre prop d’un centenar d’alumnes amb necessitats diferents. Alguns tenen dificultats i d’altres, tot el contrari, però cadascun d’ells aprèn i millora. Jo els guio i els acompanyo, motivant-los perquè s’enganxin al viatge de l’educació i mai no es rendeixin en els seus projectes vitals.

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
10:00 - 12:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
10:00 - 12:00
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 60 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 72 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
Àrea de lectura independent
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Classes presencials
Aparcament - Gratis

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Av. Barcelona, 7
Igualada
Barcelona
08700

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Gemma Salvadó Tormo

Accepto els termes i condicions