Gemma Salvadó Tormo

Sobre el centre

Matrícula gratis Informa’t de les nostres promocions

El centre Kumon Igualada - Poble Sec, situat als baixos del carrer Calaf, núm. 16, va néixer fa 11 anys amb un objectiu: que els infants de la comarca trobessin un lloc on aprendre matemàtiques i accedir a mètodes de lectura d’una manera excepcional que els omplís de coneixements, confiança, ganes d’aprendre i autonomia en l’aventura de l’estudi. Actualment, gairebé 80 famílies i 150 alumnes confien en nosaltres.

El mètode Kumon ofereix als seus alumnes i famílies una atenció totalment personalitzada. A Kumon, sabem que cada infant té un rendiment diferent; per això, tots comencen per un nivell en què se senten còmodes, independentment del seu nivell escolar, i estudien segons les seves pròpies capacitats per transformar-se en la millor versió d’ells mateixos. De la mateixa manera, gràcies al mètode autodidacte aprenen a assolir tots sols els objectius que es proposen, acompanyats per la família i l’orientador del centre amb l’ajuda dels seus assistents.

Al centre Kumon Igualada - Poble Sec tenim una sala d’espera per a les famílies. Hi ha facilitat d’aparcament, gràcies a una zona d’aparcament gratuïta a 50 metres del centre. Estem molt a prop del conegut edifici de Punto Blanco, així que també s’hi pot arribar caminant des de pràcticament qualsevol lloc de la ciutat i tenim una parada d’autobús local a la cantonada.

Des del setembre estem oferint Kumon English. El curs té com a focus habilitar els alumnes perquè comprenguin el que llegeixen i desenvolupar l’habilitat d’escoltar i entendre expressions en anglès. Oferim l’oportunitat d’aprendre un nou idioma com si fos una llengua materna en tots els aspectes: escoltar, pronunciar, llegir i comprendre. Tot això es fa de manera individualitzada i personalitzada, plantejant reptes des del seu punt ideal i emportant-se a casa cada dia un professor nadiu.

Al nostre centre, durant l’any 2018 hem tingut el nostre primer alumne concloent de Kumon Matemàtiques.

 

Em dic Gemma Salvadó i formo part de la família Kumon des de fa més de 9 anys.

El gener de 2008 va començar la meva trajectòria com a assistent de qui era llavors la professora titular. El setembre de 2011, vaig superar les proves formatives i vaig aconseguir la plaça per convertir-me en professora i sòcia del centre, materialitzant així el meu compromís amb aquest mètode en el qual confio plenament. Finalment, el desembre de 2015, vaig prendre la titularitat del centre Kumon Igualada - Poble Sec i vaig contractar la meva pròpia assistent, l’Anaïs Ferrer, de manera que vaig començar a esprémer encara més el meu temps per dedicar-lo als alumnes i a la labor educativa.

Amb el transcurs dels anys, els resultats que he observat en els meus alumnes m’han motivat a creure cada vegada més en la meva labor de professora, i a Kumon Igualada - Poble Sec, no hi falten els lliuraments de diplomes, els berenars i les xerrades individualitzades amb els pares. A més, sóc una persona vinculada a la vida empresarial i associativa d’Igualada, i l’assistència a ponències i conferències sobre educació que es donen a la ciutat m’ajuden a millorar en la meva professió i a no cansar-me mai de fer classes amb aquest mètode.

La meva satisfacció és veure que cada vegada hi ha una relació més estreta entre les famílies d’Igualada i de la resta de la comarca que confien en nosaltres, i que cada setmana em permeten de rebre prop d’un centenar d’alumnes amb necessitats diferents. Alguns tenen dificultats i d’altres, tot el contrari, però cadascun d’ells aprèn i millora. Jo els guio i els acompanyo, motivant-los perquè s’enganxin al viatge de l’educació i mai no es rendeixin en els seus projectes vitals.

Horaris

Dilluns 17:00 - 20:00
Dimarts 12:00 - 14:00
17:00 - 20:00
Dimecres 17:00 - 20:00
Dijous 12:00 - 14:00
17:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 68


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Calaf, 16
Igualada
Barcelona
08700
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns