Mireia Garcia Relat
C/ Gregori Resina, 4, bxs., Granollers, Barcelona, 08401
5.0 de 7 ressenyes

Sobre el centre

15 dies gratis Classes presencials Classes online

El centre Kumon Granollers - Teatre Auditori, situat en una zona per a vianants cèntrica de la ciutat, va obrir les seves portes el setembre del 2013. Des dels seus inicis, ja són més de 400 els alumnes que han pogut gaudir dels beneficis que el centre Kumon Granollers - Teatre Auditori els ofereix. Disposem de Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Els alumnes no només aprenen matemàtiques, lectura i anglès, sinó també a desenvolupar i descobrir al màxim les seves capacitats i el seu potencial d’aprenentatge d’una manera seqüenciada, individualitzada i planificada, partint del punt ideal d’estudi de l’infant i proporcionant-li habilitats acadèmiques bàsiques perquè pugui gaudir a l’escola; en definitiva, creant una educació integral en l’alumne que li serveixi per a tota la vida.

És un mètode multidisciplinari en què els alumnes poden treballar els programes Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, dos d’aquests o bé un de sol. En qualsevol dels tres programes, no només aprenen matemàtiques o desenvolupen una competència lectora i habilitat de comprensió lectora en castellà i anglès, sinó que també, a través d’un material didàctic meticulosament preparat i gràcies a orientadors qualificats i amb experiència, avancen tots sols adquirint autonomia i hàbit d’estudi; augmenten la seva capacitat de treball, concentració, seguretat i confiança en ells mateixos, superant petits reptes dia rere dia i aprenent dels seus errors, i desenvolupen així la seva personalitat perquè puguin arribar a treballar d’una manera autodidacta.

A la mateixa aula treballen en harmonia alumnes de primària, secundària i infantil, que disposen de taules adequades a la seva edat. Disposem d’una sala d’espera on els familiars poden esperar i recollir els seus fills quan acaben la feina, així com d’un carrer de vianants molt acollidor just al davant. Tenen a la seva disposició dos aparcaments, un de privat just al costat i un de públic a uns 200 metres.
 

Hola, em dic Mireia i soc la professora i l’orientadora del centre Kumon Granollers - Teatre Auditori.

El meu descobriment de Kumon va ser anecdòtic. Un dia que vaig anar a recollir els meus fills a l’escola, una mare em va comentar que portava els seus fills a Kumon i va ser així com vaig saber què era Kumon.

Va ser llavors quan m’hi vaig interessar i vaig descobrir quelcom que no coneixia i que em va apassionar molt. El primer que vaig fer va ser informar-me del centre que tenia més a prop i, una vegada que vaig parlar amb la directora, no vaig dubtar a apuntar-hi els meus fills. La meva experiència com a «mare Kumon» és que, malgrat el seus alts i baixos al llarg dels seus anys a Kumon, els infants el senten com un dels millors aprenentatges en les seves vides d’estudiant.

El que més em va sorprendre de Kumon van ser els beneficis que estaven obtenint els infants, tant els que tenien dificultats d’aprenentatge com els que treien bones notes, però volien saber més. Sempre he tingut facilitat per als infants i, com el mètode m’agradava molt, vaig decidir obrir el meu propi centre a Granollers. Sempre m’ha agradat ajudar els infants a aprendre i a superar les seves dificultats, així com ajudar-los a arribar tan lluny com puguin i no conformar-se amb el mínim esforç.

Des que vaig obrir el meu centre, ja vaig començar a veure grans resultats en els avançaments dels alumnes; millores acadèmiques a escala global, atès que adquirien un hàbit d’estudi que fins a aquell moment no tenien, feien la seva tasca en un temps determinat, començaven a desenvolupar la seva personalitat i responsabilitat, i milloraven la seva capacitat de memòria en ser quelcom fàcil per a ells en el moment que començaven amb el mètode. El millor per a mi és veure com els alumnes van aconseguint grans assoliments matemàtics, com la gran agilitat en el càlcul mental, i lingüístics, per les seves altes capacitats de comprensió de textos i competència lectora en Kumon Lectura i Kumon English. També vaig observar millores en les seves altes qualificacions acadèmiques i, sobretot, quan superen els nivells escolars i comencen a convertir-se en alumnes autodidactes, la qual cosa els permet de desenvolupar una capacitat crítica i creativa que els fa sentir-se més còmodes en les seves classes acadèmiques.

M’omple de satisfacció i orgull poder ajudar els alumnes a assolir aquests reptes i, sobretot, estic molt agraïda a tots els pares que han dipositat, i dipositen, la seva confiança en mi, i també els voldria reconèixer, sens dubte, la seva part de treball en aquest projecte conjunt.
 

Horaris

Dilluns 16:00 - 20:00
Dimarts 14:30 - 15:15
16:00 - 20:00
Dimecres 14:30 - 15:15
16:00 - 20:00
Dijous 16:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 80
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 72


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Gregori Resina, 4, bxs.
Granollers
Barcelona
08401
Cotxe
15 dies gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 7 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns