Marta Nin Martí
C/ Colomeres, 92, local, Gavá, Barcelona, 08850
4.0 de 8 ressenyes

Sobre el centre

15 dies gratis Classes presencials Classes online

El centre Kumon Gavà - Centre va obrir les seves portes el gener del 2013 i està situat al carrer Colomeres, 92, al centre de Gavà, molt a prop de l’ajuntament i la biblioteca municipal, i envoltat de diversos centres educatius. El local està climatitzat i adaptat. Parades d’autobús a pocs minuts, de les línies L80, L81, L82 i L85.

Portem més de 5 anys ajudant els nostres alumnes, no només a aprendre matemàtiques i a adquirir un bon hàbit lector, sinó també a descobrir el seu màxim potencial.

En aquest temps, més de 200 alumnes han pogut gaudir dels beneficis de fer Kumon Lectura i Kumon Matemàtiques.

Doteu el vostre fill de l’avantatge acadèmic que li proporcionarà el mètode Kumon, ja que a través de qualsevol dels nostres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, el vostre fill millorarà a l’escola i adquirirà habilitats que li seran d’ajuda en totes les matèries: hàbit d’estudi, concentració, autonomia i ganes d’aprendre, tot d’una manera autodidacta, el que genera satisfacció personal i seguretat en un mateix. Les dificultats seran reptes als quals sabrà reaccionar amb una actitud positiva. Tot això li serà útil per al seu desenvolupament escolar i personal.

Les famílies tenen un paper molt important en el seguiment i l’evolució dels seus fills a Kumon, ja que es tracta d’un treball diari i constant en què els pares també participen.

El vostre fill, mitjançant una programació totalment individualitzada i adaptada a les seves necessitats, progressarà al seu propi ritme, i tot plegat, independentment de la seva edat i nivell escolar.

El teu fill té un gran potencial, ajuda’l a descobrir-lo!
 

Soc la Marta Nin Martí, professora del centre Kumon Gavà - Centre.

He treballat durant 25 anys com a responsable financera en el Departament d’Administració i Recursos Humans d’empreses del sector privat. La meva experiència com a docent és recent, però no em considero menys preparada que altres companys que sí ho són, al contrari, crec en la meva experiència com a mare i educadora de fills, i crec en mi per les ganes que el mètode Kumon i, sobretot, els infants, han despertat en mi.

Vaig conèixer el mètode Kumon fa anys, com molts dels pares, a través de nebots i fills, quan buscava alguna cosa que els fes millorar en les seves classes. El mètode em va sorprendre, la meva filla va millorar en les seves classes de Matemàtiques de forma espectacular, igual que els vostres fills. Amb el temps, els fills es fan grans i un dia la vida et porta de nou fins al mètode; per alguna cosa serà, vaig pensar. L’oportunitat va venir gairebé sense buscar-la, en molt poques setmanes vaig passar a formar part de la gran família Kumon i me’n sento orgullosa, orgullosa de poder dedicar-me a ajudar amb aquest brillant mètode a fer que altres infants desenvolupin les seves capacitats al màxim, a fer que gaudeixin aprenent cada dia alguna cosa, per petita que sigui.

Kumon m’ha donat energia personal, m’ha aportat molt més del que creia. El més satisfactori com a professora és conèixer cada alumne, veure de què és capaç abans que ell se n’adoni, perquè no hi ha infants talossos o més lents, tots ells tenen capacitats il·limitades, només cal que se n’adonin. El paper de l’orientador de Kumon és observar cada alumne de forma individual per adaptar el temari a les seves necessitats. Sempre aprenem d’ells i de les seves formes de treballar. Si un alumne surt del centre amb un somriure perquè ha aconseguit quelcom del que no sabia que era capaç abans d’entrar-hi, ha valgut la pena, i la satisfacció personal és immensa.

Sempre que em pregunten si m’agrada la meva feina, destaco la mateixa frase d’una de les meves alumnes un dia que, en recollir, comentàvem els exercicis i les dificultats que hi havia trobat. Li vaig preguntar si estava contenta de fer Kumon i ella em va contestar: «Reconec que al principi em costava, però ara ja no soc la ximple de la classe, ara em demanen ajuda a mi!». I tot això amb un somriure de satisfacció a la cara. Aquesta resposta és el més gratificant que podia sentir.

Kumon és una gran empresa dedicada a l’educació des del 1954 amb el primer alumne, el fill del fundador, Toru Kumon. I des de llavors fins ara, més de 4 milions alumnes de tot el món han pogut gaudir del mètode. Tots els orientadors ens beneficiem els uns dels altres compartint els nostres coneixements i experiències, ens formem contínuament i millorem dia a dia per aconseguir l’objectiu del mètode: «Formar persones responsables i competents tot descobrint el seu potencial i desenvolupant al màxim la seva capacitat per així contribuir a la societat».
 

Horaris

Dilluns 15:30 - 19:30
Dimarts 15:30 - 19:30
Dimecres 15:30 - 19:30
Dijous 15:30 - 19:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 70


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Classes presencials
Accessibilitat
Classes online
Àrea de lectura independent
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Colomeres, 92, local
Gavá
Barcelona
08850
Cotxe
15 dies gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

4

De 8 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns