Suport per part de Kumon

Com et podem ajudar

Com a franquiciat de Kumon, rebràs informació i ajuda de tot l’equip de professionals que formem la plantilla de Kumon España per donar a conèixer i promocionar el teu negoci. Els orientadors poden utilitzar la nostra marca estàndard i el nostre material promocional, i tenen accés a un equip de disseny que els ajuda a personalitzar el seu material publicitari. Encara que l’activitat promocional és responsabilitat individual de cada orientador, estem aquí per assessorar-te i ajudar-te. Et podràs beneficiar de les nostres campanyes de publicitat institucionals i del lloc web de Kumon, en què comptaràs amb una pàgina web per al teu centre, i t’assessorarem per donar d’alta i mantenir les xarxes socials del teu negoci.
Un orientador de Kumon ha de tenir un nivell equivalent al de secundària en matemàtiques, lectura i anglès.
Si tot va bé en la sessió d’orientació d’un dia, et convidarem a reunir-te amb el coordinador de la teva zona per elaborar i analitzar junts el teu pla de negoci i el projecte del teu centre. Abans de l’obertura, t’ensenyarem tot el que has de saber sobre el mètode Kumon i els nostres programes de matemàtiques, lectura i anglès durant 3 setmanes de formació en un dels nostres centres pilot. Després d’obrir el teu centre, continuaràs participant periòdicament en sessions de formació contínua al costat d’altres orientadors per seguir aprofundint en el teu coneixement del mètode Kumon.
El franquiciat i la seva capacitat per gestionar el centre són la clau en aquest aspecte. No obstant això, amb un centre ja consolidat i amb una base d’entre 100 i 250 alumnes, pots aspirar a guanyar entre 20.000 i 80.000 euros l’any. El centre franquiciat més gran d’Espanya supera els 600 alumnes.

Tens alguna altra pregunta?

Accepto els termes i condicions