Per on es comença

Com et podem ajudar

No, encara que sí és imprescindible tenir vocació educativa i empatia amb els infants. Els nostres orientadors venen de diferents sectors, des dels negocis i les finances fins a la docència i el dret. Molts orientadors de Kumon són pares que van veure com va ser d’efectiu el mètode per als seus propis fills i van decidir sumar-se a la nostra xarxa, cada vegada més nombrosa, per ajudar altres infants a desenvolupar plenament el seu potencial.
El local ha d’estar a peu de carrer, tenir més de 50 metres quadrats i complir amb la normativa legal vigent per obtenir la llicència d’activitat per a centres d’ensenyament no reglat.
Els centres Kumon obren un mínim de 4 dies per setmana en horari de matí i tarda. Durant els matins, es prepara el treball dels alumnes i s’atén persones interessades. A les tardes, es rep els alumnes.
Cada infant, independentment de la seva edat i capacitat, és un possible alumne de Kumon. Hem localitzat les zones d’expansió amb més potencial mitjançant estudis de mercat i interès, i ens encantaria parlar amb tu sobre les oportunitats que tenim obertes actualment i les que poden sorgir en el futur.

Tens alguna altra pregunta?

Accepto els termes i condicions