Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible
El centre Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola va obrir les seves portes el 1993 i s’hi imparteixen els programes Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Ens avala una llarga trajectòria de qualitat i experiència, ja que el nostre centre va ser un dels primers que va iniciar la seva activitat a Barcelona.

Kumon és una de les empreses d’educació més grans del món, té presència en més de 50 països i compta amb més de 4 milions d’alumnes. Actualment, disposem de tres programes diferents i la nostra virtut més gran és la individualització, que ens permet adaptar-nos a les peculiaritats de cada alumne. Per això, aquest mètode està indicat per treballar amb alumnes a partir dels dos anys d’edat i en etapa adulta.

A Kumon, el nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes perquè arribin a ser autònoms i capaços d’abordar continguts per sobre dels que es corresponen al seu nivell escolar, mantinguin una actitud positiva davant l’aprenentatge, incrementin la seva concentració, adquireixin un hàbit d’estudi i millorin l’autoestima. Les famílies tenen un paper molt important en el seguiment i l’evolució dels seus fills a Kumon, ja que el mètode es basa en el treball constant i diari, en el qual els pares també participen.

El centre Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola es troba en un barri molt tranquil, prop de multitud d’escoles i instituts, així com d’instal·lacions esportives. Tenim un local ampli i lluminós que disposa de:
  • Zones diferenciades d’aprenentatge.
  • Despatx per fer les entrevistes i compartir el seguiment dels alumnes.
  • Zona exterior enjardinada.
  • Climatització.
  • Facilitat d’aparcament tant en zona lliure com zona blava.
  • Transport públic a prop: Trambaix Bus 63-157, Esplubus EP-1, EP-2 i Justmetro (JM).
A Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola oferim tres modalitats d’aprenentatge per als teus fills: classes presencials, online i mixtes. Si t’interessa que els teus fills comencin a treballar amb el mètode Kumon, no dubtis a emplenar el formulari de contacte fent clic al botó de sota per poder concertar una prova de nivell i una entrevista informativa sense cap compromís.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Em dic Anna Olmos i soc orientadora Kumon des del gener del 2007, encara que conec el mètode de primera mà des de molt abans. Podria dir que la meva relació amb Kumon és més familiar que professional, ja que soc la segona generació d’orientadores Kumon de la meva família: la meva mare va ser una de les primeres orientadores del mètode a Espanya.

Durant els meus anys d’universitària, vaig compaginar els estudis amb la feina com a assistent Kumon al Col·legi Montserrat de l’avinguda Vallvidrera. Em sorprenia en veure com alumnes d’infantil, per mitjà del treball diari, eren capaços de fer operacions molt per sobre del que era esperable per a la seva edat.

En acabar la carrera, vaig estar treballant durant vuit anys en el Departament d’Administració i Finances d’una empresa del sector sanitari. Aquell va ser el moment en què vaig decidir dedicar un any als meus estudis de màster. Després d’acabar-los, havia de decidir cap a on orientar la meva carrera professional i sentia la profunda convicció que volia treballar en alguna cosa que em fes sentir que contribuïa d’alguna manera a ajudar els altres.

El gener del 2007 em vaig fer orientadora Kumon. Vaig començar treballant al Col·legi Natzaret Esplugues i vaig reprendre la meva feina al Col·legi Montserrat, tot plegat compaginat amb col·laboracions en estudis de recerca acadèmica en l’àmbit universitari. De mica en mica, em sentia més involucrada i motivada per treballar amb Kumon, fins que el 2009 vaig obrir el meu propi centre a Sant Joan Despí. A l’octubre del 2020 vaig assumir la direcció del centre Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola, al qual ja estava vinculada i al qual ara em dedico completament.

L’aspecte que més m’agrada del mètode és la individualització, poder treballar amb qualsevol tipus d’alumne: des d’infants amb altes capacitats fins a alumnes amb dificultats. M’encanta veure com, per mitjà del reforç positiu i la motivació, els alumnes són capaços de superar-se ells mateixos, cadascú al seu ritme. També m’encanta no posar límits a l’aprenentatge dels meus alumnes, ensenyar-los a creure en ells mateixos i veure que mitjançant l’esforç diari poden aconseguir grans triomfs. Gaudeixo quan descobreixen la satisfacció en l’aprenentatge i se senten molt bé amb ells mateixos en superar-se. Per a mi és vital la col·laboració i la comunicació amb els pares, ja que són la clau de la motivació dels nostres alumnes i els permeten evolucionar millor.

Amb Kumon es treballa una miqueta cada dia: dos dies la setmana, al centre, on el nostre personal qualificat supervisa l’evolució correcta de l’alumne, i la resta de dies, a casa, on els pares tenen un paper molt important fomentant el reforç positiu en el procés d’aprenentatge dels seus fills. Estudiant diàriament el nostre material, l’alumne va aprenent nous continguts d’una manera seqüenciada i per mitjà d’exemples, la qual cosa millora les seves habilitats d’estudi i augmenta la confiança en ell mateix.

Em sento una persona molt afortunada: treballo en una cosa que m’apassiona i cada dia és especial, perquè el comparteixo amb més de 200 infants i famílies úniques i especials.

Esperem poder conèixer-te aviat!

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Aparcament - Gratis
Transport públic - Tramvia
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Nord, 80, local 25 (interior)
Esplugues de Llobregat
Barcelona
08950

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Anna Olmos Castellvell

Accepto els termes i condicions