Anna M. Castellvell Boix

Sobre el centre

Matrícula gratis Classes presencials Classes online

Al centre Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola, podran seguir els programes de Kumon Matemàtiques i de Lectura. Al nostre centre, que té una trajectòria de més de 24 anys, podran aprendre matemàtiques i els mètodes de lectura amb la qualitat i l’experiència que se li atribueix pel fet d’haver estat un dels primers centres que es va obrir a Barcelona, l’any 1993, amb un total de 1.780 alumnes dels quals han estat concloents dels programes més de 21 alumnes.

Kumon és un mètode individualitzat que treballa les capacitats dels alumnes i ajuda a millorar els seus hàbits d’estudi i concentració, afavorint, també, la seva autoestima i fomentant el desig d’aprendre per un mateix. En tractar-se d’un mètode individualitzat, està indicat a partir dels 2 anys fins a l’etapa adulta. Les famílies tenen un paper molt important en el seguiment i l’evolució dels seus fills a Kumon, ja que es tracta d’un treball constant i diari en el qual els pares també participen.

El centre Kumon Esplugues de Llobregat - La Mallola, es troba, ateses les seves característiques urbanístiques, en un barri molt tranquil. Al barri hi ha diverses escoles i instituts, a més d’instal·lacions esportives.

El centre es caracteritza per ser ampli i lluminós i disposa del següent:

  • Àmplia sala d’espera.
  • Zones diferenciades d’aprenentatge.
  • Despatx per atendre entrevistes i fer el seguiment dels alumnes.
  • Zona exterior de jardí comunitari.
  • Local climatitzat.
  • Facilitat d’aparcament tant en zona lliure com zona blava.
  • Transport públic: Trambaix Bus 63-157. Esplubus EP-1, EP-2 i Justmetro JM-JT.

Em presento. Em dic Anna Maria Castellvell, professora del mètode Kumon des del març de 1993. Com podeu apreciar, tinc una gran experiència com a professora.

Sóc titulada en magisteri i, després d’haver exercit com a mestra en diferents centres, com els Salesians Sarrià, el Col·legi Estudis Anglí o el Parvulari Anter (com a directora i propietària), i després de diversos anys com a correctora de la revista El libro gordo de Petete, vaig sentir que la meva veritable passió era l’ensenyament directe amb els alumnes. Va ser llavors quan em vaig interessar pel mètode Kumon, que just en aquell moment es presentava a Barcelona. Per a mi va ser un gran descobriment: un mètode innovador en el qual es parlava d’anar més enllà de l’aprenentatge de matemàtiques, motivant l’alumne a l’autoaprenentatge i a adquirir hàbits d’estudi i concentració.

Des de llavors, vaig obrir el meu centre Kumon a Esplugues de Llobregat i, l’any següent, vaig començar a impartir aquest mètode al Col·legi Montserrat de Barcelona, fins a avui.

La meva satisfacció més gran des que sóc professora Kumon ha estat poder acompanyar i formar un gran nombre d’alumnes concloents, és a dir, que han completat tots els nivells que comprenen el programa de Matemàtiques i Lectura de Kumon. També m’ha estat molt gratificant poder ajudar els infants a superar les seves dificultats fins a arribar al nivell del curs que els correspon i sobrepassar-lo. M’agrada destacar el treball que es pot fer a Kumon amb els alumnes d’altes capacitats, en què no trobaran barreres ni límits per desenvolupar el seu potencial.

Finalment, no vull deixar d’esmentar els avenços que es poden aconseguir en edats molt primerenques (a partir de 2 anys), en els quals l’evolució i la rapidesa d’aprenentatge són diàries, el que resulta increïble i molt emocionant, tant en el primer coneixement dels nombres com en l’aprenentatge de la lectoescriptura.

A més de tot el que us he explicat, us puc dir que sóc àvia Kumon, i si els meus nets són alumnes Kumon, per què no els teus fills?

Horaris

Dilluns 16:00 - 20:00
Dimarts 16:00 - 20:00
Dimecres 16:00 - 20:00
Dijous 16:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 80
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 73


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Accessibilitat
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Transport públic - Tramvia
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Nord, 80 (local 25), interior
Esplugues de Llobregat
Barcelona
08950
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns