Ana Esclusa Marín

Sobre el centre

Informa’t de les nostres promocions

El centre Kumon Escola Sant Marc de Sarrià porta 10 anys oferint als alumnes que pertanyen a aquesta escola la possibilitat de practicar el nostre mètode Kumon com a activitat extraescolar dins el mateix centre, per oferir la màxima comoditat possible, dos dies la setmana en horari de migdia. L’escola Sant Marc de Sarrià és una escola familiar d’una única línia, la qual se sent compromesa amb el nostre mètode i segueix confiant en nosaltres i en els nostres objectius.

Són moltes les famílies que han passat pel nostre centre, a les quals hem ofert el mètode Kumon i, amb això, els hem donat l’oportunitat de beneficiar-se de cadascun dels objectius que perseguim amb els nostres alumnes.

Kumon és un mètode d’aprenentatge únic concebut per dotar cada infant, sense excepció, d’habilitats per a tota la vida.

Desenvolupar al màxim el potencial i la capacitat màxima de cada alumne és el nostre principal repte. A través dels nostres dos programes, Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura, els nostres alumnes adquiriran habilitats per a l’aprenentatge autònom i milloraran la confiança en ells mateixos. El nostre objectiu és que demostrin una actitud positiva davant l’estudi i aprenguin continguts nous d’una manera autodidacta.

Actualment al nostre centre comptem amb una vintena d’alumnes que treballen amb esforç dia a dia en qualsevol dels nostres programes per superar els seus reptes acadèmics i, per descomptat, millorar en la seva superació personal. Estimular-los, motivar-los i donar-los les eines necessàries a través del nostre sistema d’estudi farà que no només superin les seves dificultats, sinó també que aconsegueixin superar el seu nivell escolar i experimentin continguts nous per sobre del seu nivell escolar i, d’aquesta manera, aconsegueixin fer amb èxit tot allò que es proposin d’una manera completament autònoma.
 

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

Fa 15 anys que soc orientadora de Kumon, la qual cosa m’ha donat l’oportunitat d’experimentar dia a dia les evolucions dels meus alumnes i veure aquests canvis increïbles en cadascun d’ells. La meva motivació més gran continua essent avui, després d’anys d’experiència, portar-los al cim, veure’ls créixer acadèmicament i emocionalment, experimentar amb ells d’una manera personalitzada tot el seu procés d’aprenentatge i veure com van adquirint no només coneixements quant a continguts, sinó també quant a seguretat, constància, compromís i il·lusió per saber què vindrà després i la seguretat que amb les seves habilitats i estratègies podran superar tot allò que es posi al davant.

Com a orientadora que els observa, els pauta i els orienta quan ho necessiten, és una satisfacció meravellosa veure com resolen amb facilitat i satisfacció tot allò que ells mateixos no creien el dia que van entrar per la nostra porta; especialment quan ho aconsegueixen i parles amb ells, tenen al rostre una cara de felicitat immensa i saps que marxaran del centre sentint-se superorgullosos d’ells mateixos. Això és el que fa que vulguin i tinguin ganes de seguir treballant, de deixar-se guiar, perquè saben que el poder és a les seves mans.

Després de tots aquests anys treballant a Kumon i veient en directe les grans recompenses que s’emporten els nostres alumnes, tenia clar que, el dia que fos mare, els meus fills tindrien la gran sort d’experimentar Kumon, i per això, avui, soc mare de dues nenes de 8 i 10 anys que des dels 2 anys i mig fan Kumon; que saben el valor de l’esforç, de seguir una pauta, de treballar continguts per sobre del seu nivell escolar, i el més important, que senten com aquest treball té la seva recompensa tant acadèmicament com emocionalment i que, amb constància i obstinació, aconseguiran totes les metes que es proposin en un futur.
 

Horaris

Dilluns Tancat
Dimarts 12:30 - 15:00
Dimecres Tancat
Dijous 12:30 - 15:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 60
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 68


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Carrasco i Formiguera, 6-16
Barcelona
08017
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns