Marta Ridaura Jiménez

Sobre el centre

Matrícula gratis Informa’t de les nostres promocions

El mètode Kumon és una activitat extraescolar que s’imparteix als alumnes de l’Escola Pérez Iborra a les seves instal·lacions. Ofereix els programes Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English per a alumnes de totes les edats i habilitats.

Els tres programes persegueixen el potencial de cada infant i fomenten alumnes segurs i independents a través d’un estudi individualitzat i avançat. Amb Kumon, el teu fill adquirirà habilitats per a l’aprenentatge autònom i millorarà la confiança en ell mateix, ja que a Kumon són els mateixos alumnes els qui troben tots sols una forma de superar les dificultats.

A través de l’estudi diari, tant al centre com de forma independent a casa, Kumon va més enllà dels mètodes tradicionals d’ensenyament en garantir que els alumnes mantenen un nivell de desenvolupament cada dia.

Kumon requereix implicació per part de l’alumne i de la seva família. A partir del treball diari i de la realització dels exercicis, l’alumne podrà adquirir eines que li serviran durant tota la vida: concentració, hàbit d’estudi, autonomia en l’aprenentatge… Kumon necessita el compromís dels alumnes, dels seus pares i el meu per assegurar un futur d’èxit. Junts podem resoldre els desafiaments que tenen els infants i alumnes.

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

Em dic Marta i soc orientadora de Kumon des de l’any 2015.

Soc graduada en Educació Infantil i Educació Primària per la Universitat Internacional de Catalunya.

Vaig decidir convertir-me en orientadora de Kumon perquè estava buscant una carrera que em permetés de treballar per a mi mateixa dins el sector educatiu, i Kumon hi encaixava perfectament.

Ser orientadora és molt gratificant, ja que constantment veig com els meus alumnes desenvolupen les seves habilitats per a les matemàtiques, la lectura i l’anglès al seu màxim potencial, i també com creixen i maduren, i es converteixen en veritables autodidactes.

Estic aprenent constantment dels meus alumnes i actualitzant regularment les meves pròpies habilitats assistint freqüentment a conferències i tallers amb altres orientadors de Kumon.

Si desitgeu donar al vostre fill un avantatge en la vida, contacteu-me per obtenir-ne més informació i poder fer una entrevista inicial per conèixer més coses sobre el mètode i el centre.

 

Horaris

Dilluns Tancat
Dimarts 13:30 - 15:30
Dimecres Tancat
Dijous 13:30 - 15:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 68


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Accessibilitat
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Consell de Cent, 321-323
Barcelona
08007
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns