Montse Bertran Millán

Sobre el centre

Informa’t de les nostres promocions

A Kumon, l’alumne és el veritable protagonista, i el nostre objectiu principal és que aconsegueixi aprendre a estudiar d’una manera autodidacta. Kumon és un mètode d’aprenentatge a mitjà termini que desenvolupa una sèrie d’habilitats i capacitats en els alumnes a través dels seus programes.

Aprendre a llegir és un dels punts fonamentals de Kumon Lectura, però no es tracta només d’un mètode de lectura per a infants. El nostre sistema inclou des de l’alfabetització fins a la lectura crítica i es pot començar a partir dels dos anys d’edat. L’alumne anirà superant nivells i anirà adquirint i desenvolupant habilitats lectores per poder enfrontar-se a textos cada vegada més complexos i convertir-se en un lector competent.

Oferim també Kumon Matemàtiques, un programa en què cada alumne comença pel nivell que li resulta adequat, ja sigui aprendre a comptar, fer exercicis de matemàtiques de primària o resoldre sistemes d’equacions. Cada punt del programa amplia d’una manera gradual les habilitats adquirides en l’anterior, la qual cosa permet de desenvolupar l’agilitat mental i potenciar al màxim la capacitat d’aprenentatge de cada alumne.

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

 

Kumon és, per a mi, molt més que una feina. Soc orientadora del mètode Kumon des de fa més de vint anys i, encara que el vaig conèixer per casualitat quan feia poc temps que s’havia implantat a Espanya, de seguida em va semblar molt interessant i innovador poder ensenyar als infants a pensar per ells mateixos a partir d’una de les assignatures que més costa de l’escola.

Quan al cap d’uns anys va néixer la meva filla, vaig tenir molt clar que Kumon seria una de les activitats que l’ajudarien a formar-se com a persona. A l’edat d’un any, ja feia Kumon Matemàtiques, programa de què va ser concloent més tard, i també va fer Kumon Lectura durant alguns anys.

El que més m’agrada de treballar a Kumon és quan estic a punt de donar una «pista» a un alumne sobre un concepte nou... i me la dona ell a mi!
 

Horaris

Dilluns Tancat
Dimarts 13:00 - 15:00
17:00 - 20:00
Dimecres Tancat
Dijous 13:00 - 15:00
17:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 65


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Accessibilitat
Sala d’espera
Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Antoni de Capmany, 80
Barcelona
08014
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns