Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

Centre Kumon El Vendrell - La Lira, educació per a tota la vida.

A Kumon el nostre principal objectiu és descobrir el potencial d’aprenentatge dels alumnes i desenvolupar al màxim les seves capacitats d’una manera divertida. Per a això, la concentració, la motivació i l’hàbit d’estudi van de la mà.

Oferim una orientació individualitzada que s’adapta a les necessitats de cada alumne i treballem de la mà amb les famílies per obtenir els millors resultats.

Per aconseguir que els alumnes estudiïn en un punt adequat, es fa una prova de diagnòstic gratuïta que ens indica els coneixements i les capacitats que té l’alumne i quin serà el seu punt de partida, sempre amb continguts que ja coneix. Això ens permet de fer una projecció d’estudi i assentar unes bases sòlides perquè l’aprenentatge sigui eficaç.

El mètode Kumon ajuda els alumnes a adquirir la mentalitat i les habilitats necessàries per a l’aprenentatge autodidacte que, a més, els seran útils al llarg de la vida. Amb els programes Kumon, l’alumne desenvolupa l’agilitat i el càlcul mentals, adquireix una elevada competència lectora i aprèn anglès com a llengua estrangera, tot això enfocat a l’aprenentatge autònom i a abordar conceptes d’un nivell acadèmic per sobre del que treballa en el seu curs escolar.

El centre Kumon El Vendrell - La Lira es troba davant del Teatre Municipal Àngel Guimerà i és fàcil d’accedir-hi. A més, té zones d’aparcament gratuït.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Soc llicenciada en Econòmiques. Des de l’inici de la meva carrera vaig impartir classes com a preparadora d’iniciació universitària i vaig participar en un projecte d’educació motivacional per a l’aprenentatge, i durant cinc anys vaig ser professora d’Economia a la universitat on vaig estudiar, la qual cosa em va permetre d’assentar unes bases sòlides en el sector de l’educació. No obstant això, m’he continuat formant com a professional en el sector econòmic.

La meva experiència a Kumon va començar com a mare quan vaig matricular la meva filla en Kumon Lectura. Era una nena molt desconnectada i distreta, i l’impacte tan positiu que Kumon va tenir en ella, tant en l’àmbit personal com escolar, em va fer reflexionar i em va provocar un gran interès en aquest mètode d’estudi. Al poc temps vaig tenir l’oportunitat de participar en una formació de franquiciats de Kumon, i va ser en aquell moment quan realment vaig conèixer l’essència i el que té de meravellós aquest mètode. Contribuir a l’ensenyament de futures generacions ha fet que aquesta feina sigui cada vegada més enriquidora. Els infants avancen d’una manera molt veraç i resolen conceptes des de ben petits d’una manera autònoma i divertida que resulta gratificant.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 19:30
Dimarts
16:00 - 19:30
Dimecres
16:00 - 19:30
Dijous
16:00 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 65 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 11 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ de les Roquetes, 33
El Vendrell
Tarragona
43700

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Daysi Ruiz Benitez

Accepto els termes i condicions