Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon El Prat de Llobregat - Centre va obrir les seves portes l’abril del 2011. Des de llavors, molts alumnes han passat per les nostres aules no només per aprendre els continguts de Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English (programa incorporat el 2018), sinó també per aconseguir ser autònoms en el seu aprenentatge i desenvolupar al màxim el seu potencial amb un mètode individualitzat.

A Kumon, els alumnes aprenen matemàtiques, comprensió lectora o anglès, però Kumon ofereix molt més: a través dels fulls d’estudi, graduals i preparats per a això, els alumnes, sigui quina sigui la seva capacitat inicial, aconsegueixen avançar de forma autònoma; desenvolupen habilitats com la concentració, la capacitat de treball, l’atenció, l’hàbit, la confiança i la seguretat, i sobretot, obtenen una preparació per aconseguir tenir èxit tant dins com fora de l’àmbit escolar.

Kumon El Prat de Llobregat - Centre es troba al carrer de Frederic Soler, núm. 77-79, a pocs carrers de l’avinguda de Montserrat, en direcció al carrer de Lleida. Disposem d’una saleta d’espera; no obstant això, és petita i cal fer-hi silenci, ja que està separada de l’aula per una paret i els nostres alumnes han d’estar concentrats en treballar. La nostra aula està preparada per treballar en silenci i tenim unes franges horàries d’entrada per a una dinàmica d’aula adequada.

Contacteu amb Kumon El Prat de Llobregat - Centre i us donarem cita per conèixer els nostres programes i informar-vos-en sense cap tipus de compromís.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc la Marta Perals, orientadora del centre de Kumon El Prat de Llobregat - Centre des de la seva obertura, l’abril del 2011.

Com a llicenciada, per la Universitat de Barcelona, en Administració i Direcció d’Empreses i amb un màster en Auditoria de Comptes, vaig iniciar la meva tasca professional en el món de la consultoria informàtica, focalitzada en la formació en l’àmbit de l’empresa. Ja en aquell temps, sense saber-ho, la meva trajectòria professional s’anava encaminant cap al que soc ara.

Vaig conèixer el mètode Kumon quan hi vaig matricular la meva filla Mireia als 3 anys. Vaig quedar molt sorpresa per tot el que li aportava, fins i tot quan portava pocs mesos i no havia ni adquirit el seu nivell escolar. Veient-ne els resultats en ella, vaig decidir matricular-hi el meu fill Àlex i vaig començar a plantejar-me l’opció d’obrir-ne un centre. I per què no? Era una mare Kumon convençuda del seu èxit, m’hi veia capacitada i, sobretot, era una gran oportunitat per ajudar altres infants a desenvolupar les seves capacitats.

I així ho vaig fer! Després d’un període de formació intens i carregat d’il·lusions, vaig començar a treballar al meu propi centre el 2011.

Durant aquests anys, han estat molts els infants que han estudiat amb nosaltres, amb dificultats, sense dificultats, amb poca concentració, amb molta concentració, amb hàbits, sense hàbits… Sempre ens hem adaptat a l’alumne, ja que els protagonistes de Kumon són ells; els ajudem a avançar d’una manera autònoma en el seu aprenentatge, augmentant al màxim la seva capacitat i donant-los suport perquè aconsegueixin allò que es proposin, ja que Kumon és realment un aprenentatge per a tota la vida.

Contemplo amb satisfacció com els alumnes se superen, sobretot els que no creien que ho podrien fer i, fruit del seu treball diari, aconsegueixen superar el seu nivell escolar, resoldre operacions complexes amb agilitat i d’una manera autònoma, o llegir i comprendre textos de nivells alts i extreure’n la idea principal amb facilitat.

Però el que realment és més gratificador com a orientadora Kumon és veure quan agafen consciència que ho poden fer, se sorprenen tant ells mateixos com els seus pares i avancen per aquell camí sols, sentint-se segurs, capaços i amb ganes de continuar aprenent. Aquesta és realment la meravella de Kumon: la il·lusió d’un infant quan sap que és capaç d’arribar a allò que es proposi. Ajudar-los a complir el seu somni és la nostra gran meta.
 

Horaris

Dilluns
12:30 - 14:00
15:30 - 19:30
Dimarts
15:30 - 19:30
Dimecres
12:30 - 14:00
15:30 - 19:30
Dijous
15:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.7

De 17 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Sala d’espera
Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Frederic Soler, 77-79
El Prat de Llobregat
Barcelona
08820

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Marta Perals Rodríguez

Accepto els termes i condicions