Rosalía Piñol Feliu

Sobre el centre

Matrícula gratis Classes presencials Classes online

El centre Kumon Col·legi de Fomento Canigó es troba dins el Col·legi de Fomento Canigó i està reservat a alumnes d’aquest col·legi.

El nostre objectiu principal és desenvolupar al màxim el potencial de cada infant, creant una actitud positiva i autodidacta envers l’estudi que l’ajudi al llarg de la seva etapa escolar, no només en matemàtiques i lectura, sinó també en la resta de matèries.

Al centre Kumon Col·legi de Fomento Canigó es poden fer els programes de Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura, i a partir del setembre del 2019, també tindrem el programa de Kumon English.

A través de Kumon Matemàtiques, els alumnes desenvolupen el càlcul mental, el pensament analític i l’autodidactisme. Això els ajuda a aprendre matemàtiques alhora que desenvolupen la seva autonomia d’estudi.

Kumon Lectura té dos objectius bàsics: desenvolupar la competència lectora per entendre una gran varietat de textos amb autonomia i que l’alumne desenvolupi el gust per la lectura.

Una vegada feta la prova de nivell gratuïta, l’infant comença els programes pel punt de partida individualitzat que li correspon, la qual cosa assenta una base sòlida perquè l’aprenentatge sigui eficaç. El seu progrés al llarg d’aquests s’adaptarà a les seves necessitats individuals, garantia que l’infant no deixa de créixer i aconseguir els seus objectius.

Per mitjà de l’estudi diari dels singulars quadernets del mètode Kumon, l’infant s’esforçarà per estudiar per sobre del nivell de competència que es consideraria propi de la seva edat, la qual cosa li permetrà desplegar el seu potencial dins i fora de l’escola. A més d’estudiar cada dia una quantitat adequada de tasques a casa, ha d’anar al centre Kumon dos cops la setmana.

L’objectiu de Kumon mira a llarg termini: infon a l’infant la confiança d’agafar les regnes del seu aprenentatge, fet que augmenta la seva motivació per tenir èxit.

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

 

Soc la Rosalía Piñol, orientadora de Kumon des de l’any 2004. Llicenciada en Psicologia i Patologia del Llenguatge, el meu primer contacte amb Kumon va ser com a mare, observant els excel·lents beneficis que suposava per als meus fills, cosa que em va portar a formar-me com a orientadora i obrir el meu primer centre Kumon fa més de 14 anys.

Un dels aspectes que més m’agrada del mètode Kumon, que està molt relacionat amb la meva formació prèvia, és el fet de poder treballar amb un ampli espectre d’alumnes, des dels que mostren altes capacitats fins als que manifesten certes dificultats.

És una gran satisfacció poder ajudar tots els alumnes a desenvolupar tot el seu potencial i convertir-se en uns excel·lents estudiants.
 

Horaris

Dilluns Tancat
Dimarts 08:30 - 09:15
Dimecres Tancat
Dijous 08:30 - 09:15
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 68


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Accessibilitat
Classes presencials
Sala d’espera
Classes online
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ del Cí­ster, 27
Barcelona
08022
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns