Sobre el centre

Per a alumnes de l’escola Classes presencials KUMON CONNECT disponible

A Kumon, el nostre objectiu és que tots i cadascun dels infants es converteixin en alumnes autònoms, capaços d’abordar conceptes acadèmics per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar i amb una actitud positiva davant l’estudi.

Els programes Kumon són únics i persegueixen desplegar tot el potencial de cada infant, desenvolupant la seva capacitat i cultivant la seva autonomia. Una vegada feta la prova de nivell gratis, l’infant comença els programes pel punt de partida individualitzat que li correspon, la qual cosa permet desenvolupar una base sòlida perquè l’aprenentatge sigui eficaç. El seu progrés i l’avançament pels nostres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, s’adapta en tot moment a les seves necessitats individuals.

Amb Kumon, l’infant adquirirà unes habilitats d’estudi de valor incalculable i augmentarà la confiança que té en ell mateix a mesura que es vagi convertint en un alumne autònom. Per mitjà de l’estudi diari dels singulars quadernets del mètode Kumon, l’infant s’esforçarà per estudiar per sobre del nivell de competència que es consideraria propi de la seva edat, la qual cosa li permetrà desplegar el seu potencial dins i fora de l’escola. A més de fer cada dia una quantitat adequada de tasques a casa, ha d’anar al centre Kumon dos cops la setmana.

L’objectiu de Kumon mira a llarg termini: infon a l’infant la confiança per agafar les regnes del seu aprenentatge i augmenta la seva motivació per tenir èxit.

Aquest col·legi Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Avís: Aquest col·legi Kumon només admet alumnes matriculats en aquest col·legi.

Horaris

Dilluns
13:00 - 15:00
Dimarts
Tancat
Dimecres
13:00 - 15:00
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 72 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 72 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
KUMON CONNECT disponible

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Milá i Pi, 29 y C/ Josep Rodoreda, 18
Esplugues de Llobregat
Barcelona
08950

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sandra Castellvell Roig

Accepto els termes i condicions