Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

Kumon Cerdanyola del Vallès - Centre va obrir el desembre de 2010 al passatge de l’Orient. Als cinc anys, a causa del creixement del centre i per donar un servei millor als nostres alumnes, ens vam traslladar a un local més gran al passeig de Cordelles que disposa d’una gran aula i una sala d’espera per a les famílies.

Actualment, l’equip del centre treballa amb un centenar d’alumnes. L’interval d’edat dels alumnes és de 2 a 18 anys, encara que també hi ha alumnes adults.

El mètode Kumon és un mètode d’aprenentatge individualitzat que desenvolupa al màxim el potencial dels alumnes consolidant un hàbit d’estudi diari i fent que adquireixin capacitats i habilitats que els permetran aprendre continguts per sobre del seu nivell escolar de forma autodidacta i amb confiança, motivació i una actitud positiva davant l’estudi.

El centre disposa dels tres programes del mètode: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Kumon Matemàtiques comprèn des d’aprendre a comptar i a escriure nombres fins a dominar l’aritmètica, l’àlgebra i el càlcul integral i diferencial.

Kumon Lectura comença amb l’alfabetització i finalitza amb la lectura crítica, per la qual cosa desenvolupa la comprensió i la competència lectores i inculca un hàbit lector i el gust per la lectura.

Kumon English inclou des de la comprensió oral de paraules fins a la comprensió de textos avançats originals en llengua anglesa. Això permet a l’alumne adquirir un vocabulari ampli, l’estructura pròpia de l’idioma i la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Soc la Montserrat Cárdenas, orientadora del centre Kumon Cerdanyola del Vallès - Centre des de finals de l’any 2010.

Soc titulada universitària i mare de tres fills, la qual cosa em va portar a interessar-me pel mètode Kumon, totalment diferent de l’ensenyament convencional. El mètode em va fascinar per la seva excel·lència, els seus objectius i l’impacte que provoca en els alumnes. Vaig decidir donar un gir a la meva carrera professional i em vaig embarcar a obrir el meu propi centre.

La funció de l’equip del centre Kumon és acompanyar, guiar, orientar i motivar de manera individualitzada els nostres alumnes durant el seu procés d’autoaprenentatge. És una tasca fascinant, enriquidora i gratificadora.

Com tots els orientadors de Kumon, seguim un pla de formació continu i participem en projectes amb l’objectiu de donar el millor servei als nostres alumnes mitjançant la millora contínua, amb la qual cosa augmentem encara més la qualitat del nostre servei.

Durant aquests anys com a orientadora de Kumon, el més satisfactori ha estat veure l’evolució dels alumnes en el desenvolupament tant de capacitats com de competències.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 20:00
Dimarts
16:30 - 20:00
Dimecres
16:30 - 20:00
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 60 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 70 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 6 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Pg. Cordelles, 60-62, local 2
Cerdanyola del Vallès
Barcelona
08290

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Montserrat Cárdenas Flores

Accepto els termes i condicions