Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

Al centre Kumon Castelldefels - Centre portem aplicant el mètode Kumon des del 1993. Dues generacions d’alumnes ja s’han beneficiat d’aprendre matemàtiques amb Kumon Matemàtiques, des de la lectura de nombres fins a les equacions diferencials. A partir del 2009, també s’han pogut convertir en lectors competents practicant Kumon Lectura, que abraça des de les primeres paraules fins als clàssics universals, passant per tots els gèneres literaris. A partir del 2018, molts alumnes també s’han animat a aprendre anglès mitjançant Kumon English, un programa d’aprenentatge d’anglès per a no angloparlants, aplicat ja des del 2004 en altres països amb un èxit notable.

Kumon és un mètode multidisciplinari totalment personalitzat que, mitjançant la pràctica de les tres eines bàsiques per a l’adquisició de coneixements, les matemàtiques, la lectura i la pràctica d’una llengua estrangera, aconsegueix que els alumnes despleguin tot el seu potencial. Els alumnes que segueixen els diferents programes adquireixen competències acadèmiques i qualitats personals que els permetran de triomfar en qualsevol camp que triïn per dur a terme la seva activitat acadèmica i professional, així com per enfrontar-se amb èxit als reptes continus que els presenti la vida.

Kumon és el millor mètode que es pot oferir per al desenvolupament integral dels alumnes. Cap operació ni cap paraula estan posades en els exercicis a l’atzar. Darrere els exercicis no hi ha un generador automàtic d’operacions manejat per un algoritme. A Kumon, el personal de l’Institut de Recerca Toru Kumon i del Departament de Material Didàctic viatja per tot el món recollint informació, buscant la millor manera d’adaptar el mètode a les exigències canviants dels diferents sistemes educatius, i provant les novetats, prèviament, en centres pilot. Això ens permet de personalitzar la programació dels exercicis per a cadascun dels alumnes, buscant que desenvolupin al màxim les seves capacitats innates, però tenint en compte cada dia el seu estat físic, mental i emocional. D’aquesta manera, amb una mica de constància, aconseguim que se’ls desperti el gust per l’excel·lència, en haver adquirit les eines per assolir-la.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc la Laura Estévez Escalera, directora del centre Kumon Castelldefels - Centre.

El 1991 va aparèixer un reportatge en la premsa en què es presentava un mètode japonès, individualitzat, per a l’aprenentatge de les matemàtiques. El vaig llegir i em vaig dir: «Això, ho vull per al meu fill». Mesos més tard, van aparèixer diversos anuncis en els quals sol·licitaven persones interessades a aplicar el mètode Kumon. El segon cop que el vaig veure, no m’ho vaig pensar dues vegades i m’hi vaig presentar com a candidata. El novembre del 1993, vaig obrir el meu primer centre. Em vaig instal·lar al centre comercial Caprabo, al carrer Constitució, i allà hem estat fins que el 2014 ens vam traslladar a un local molt més ampli, on som ara.

Atesa la meva formació acadèmica, llicenciada en Antropologia, entenc l’educació i l’ensenyament més com la manera de socialitzar els infants que com el mitjà per inculcar-los una sèrie de coneixements i pautes de comportament. I estic convençuda que el mètode Kumon ho aconsegueix, a més, amb èxit. Per això, des de sempre, comparteixo plenament l’objectiu del mètode: «Formar persones responsables i competents tot descobrint el potencial de cada individu i desenvolupant al màxim la seva capacitat per així contribuir a la societat». Com he dit abans, és exactament el que volia per al meu propi fill.

El millor de pertànyer a una empresa tan gran com Kumon és que ens beneficiem dels coneixements de tots els nostres companys i companyes: més de 22.000 en 51 països. Jo mateixa he tingut l’oportunitat de donar conferències i compartir la meva experiència sobre l’aplicació del mètode, tant a diferents ciutats d’Espanya (Barcelona, Madrid, Bilbao i València) com en els congressos nacionals d’altres països (Alemanya, Anglaterra, el Japó i el Brasil).

Personalment, una de les coses que més feliç em fa és quan em venen a visitar els meus exalumnes. Convertits en enginyers, biòlegs, físics, matemàtics, però també filòsofs, metges, infermers, economistes i advocats, em posen al corrent dels seus èxits acadèmics o professionals i em presenten els seus fills. Llavors comprovo que tot el meu esforç i, sobretot, el seu i el de la seva família han valgut la pena.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
Tancat
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
16:00 - 20:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 80 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.9

De 17 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Accessibilitat
Classes presencials
Sala d’espera
Classes online
Àrea de lectura independent
KUMON CONNECT disponible
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Major, 111
Castelldefels
Barcelona
08860

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Laura Estévez Escalera

Accepto els termes i condicions