Isabel Parreu Alberich

Sobre el centre

Informa’t de les nostres promocions

Al centre Kumon Cambrils - Port, treballem perquè cadascun dels nostres alumnes aprofiti tot el seu potencial d’aprenentatge desenvolupant al màxim la seva capacitat i cultivant la seva habilitat d’aprenentatge autodidacte. Amb Kumon Matemàtiques, l’alumne pot aprendre matemàtiques al seu propi ritme i d’una manera autònoma. Amb Kumon Lectura, a diferència d’altres mètodes de lectura, l’alumne desenvolupa no només la seva competència lectora, sinó també el gust per la lectura. Durant el primer any de vida del centre, que va obrir el setembre del 2015, ja s’han beneficiat del mètode Kumon més de 50 famílies.

Kumon dota l’alumne de capacitats que li seran essencials durant tota la vida i que promouen que desenvolupi una actitud positiva envers l’aprenentatge. Es tracta d’un mètode individualitzat que s’adapta a les particularitats de cada alumne. A Kumon, es treballa cada dia de manera que els pares participin directament en el procés d’aprenentatge dels seus fills, agafin consciència de la seva capacitat i sàpiguen com millorar-la.

Kumon Cambrils - Port es troba prop del port de Cambrils, davant del parc del Pescador. La seva ubicació, en una àmplia vorera i sota uns porxos, la converteix en una zona d’accés a redós i còmoda. També té un accés tancat al carrer del darrere, que és de vianants. La porta és vidrada i això proporciona una gran lluminositat natural a l’aula. El centre té una àmplia sala d’espera per als pares i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Si veniu amb cotxe, el centre té un accés fàcil, sia per la riera o per l’avinguda Jaume I i el vial del Cavet. També hi ha facilitat d’aparcament al mateix carrer del centre o darrere el parc del Pescador, encara que és zona blava. Fins i tot a l’estiu, en les hores d’obertura del centre, l’estacionament no és complicat.
 

Hola, famílies!

Soc la Isabel Parreu Alberich, l’orientadora del centre Kumon Cambrils - Port. Soc llicenciada en Química i doctorada en Ciència de Materials. Actualment, em dedico a la gestió de projectes de recerca a la Universitat Rovira i Virgili. A més, em dedico especialment a la divulgació científica, ja que crec que és vital acostar la ciència a tota la població, especialment als joves i els infants. Així doncs, la meva vocació educativa sempre ha estat molt important i, per això, posseeixo el certificat d’aptitud pedagògica des del 2001.

Vaig començar la meva aventura amb Kumon al principi del 2015 quan, per casualitat, vaig sentir-ne un anunci per la ràdio: buscaven un orientador que volgués obrir un centre prop de la meva zona de residència. La veritat és que no tenia ni idea del que era Kumon, però en buscar informació sobre el mètode, de seguida va despertar la meva curiositat, ja que la màxima educativa d’animar els alumnes a aprendre al seu propi ritme i tots sols em semblava genial. Per a mi, Kumon no és un mètode d’aprenentatge per adquirir coneixements, sinó que és un mètode per aprendre a adquirir-los.

De seguida em vaig il·lusionar amb el mètode i vaig decidir obrir el centre a Cambrils el setembre del 2015, amb el desig que més infants de la meva zona tinguessin l’oportunitat d’estudiar amb Kumon, començant amb els meus propis fills, l’Andreu i l’Abril, que van ser, és clar, els meus primers alumnes.

L’Andreu va començar amb sis anys i Kumon l’ha ajudat molt a responsabilitzar-se dels seus propis deures i gestionar ell sol el seu temps, a més de millorar acadèmicament en matemàtiques i lectura. Les matemàtiques ja li agradaven abans, però ara gaudeix molt més dels seus assoliments i el motiva molt aprendre nous continguts abans que se’ls expliquin a classe. La lectura sempre li havia costat més, però amb Kumon se sent molt més segur, ha après molt vocabulari llegint sobre un gran nombre de temes diferents i, a més, ara llegeix una estoneta al llit cada nit.

L’Abril va començar amb quatre anys i amb Kumon ha après tant a llegir i a escriure com a sumar. És màgic viure en la pròpia pell el potencial il·limitat que tenen els infants i el que són capaços de fer molt abans de quan els adults hem decidit que «toca». M’encanta la motivació que té per aprendre, ja que per a ella tot és nou. Estic segura que començar a estudiar amb Kumon tan petita li aportarà confiança i una actitud positiva per poder enfrontar-se a qualsevol repte en el futur.

Com a mare Kumon, us puc dir que dedicar aquest petit temps al dia a Kumon no sempre és fàcil i compaginable amb l’agitada vida que portem tots, però, sincerament, crec que val la pena esforçar-se a fer-ho, ja que estic convençuda que els beneficis que aporta als meus fills ho justifiquen. Pares i mares, heu de ser la font de motivació dels vostres fills i ser constants, ja que és la clau perquè el mètode deixi una empremta permanent en ells i els ajudi a ser persones responsables i competents en el futur.
 

Horaris

Dilluns 16:30 - 19:00
Dimarts 16:30 - 19:00
Dimecres 16:30 - 19:00
Dijous 16:30 - 19:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 70


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
Completar els fulls diaris sol portar 30 minuts per programa, aproximadament. El temps d’estudi depèn totalment de cada alumne i del nivell en què es trobi dins el programa.
Accessibilitat
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Aparcament - De pagament

Com s’hi arriba

C/ Robert Gerhard, 13
Cambrils
Tarragona
43850
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns