Matemàtiques

Matemàtiques online a un clic amb Kumon

ago 2020
Els exercicis de càlcul mental són molt importants per afrontar amb èxit els exàmens d’accés a la universitat.
Els exercicis de càlcul mental són molt importants per afrontar amb èxit els exàmens d’accés a la universitat.

És molt important entrenar la ment a l’estiu amb exercicis de càlcul mental perquè la tornada a l’escola sigui més suportable. Amb les classes online de Kumon Matemàtiques, el teu fill pot continuar aprenent des de qualsevol lloc del món.

Quan els infants estan aprenent matemàtiques, a vegades fan aquesta pregunta: «Per què ho he de fer?». Creuen que no les necessitaran al llarg de la seva vida. No obstant això, per a moltes professions es necessita un títol universitari, per la qual cosa és molt important que els infants adquireixin una base acadèmica sòlida que, més endavant, els obri el màxim nombre de portes possible.

Tenint en compte aquesta premissa i per no deixar d’aprendre, és molt important entrenar la ment amb exercicis de càlcul mental durant les vacances. Amb Kumon ho podem fer des de qualsevol lloc del món participant en les classes online de Kumon Matemàtiques.

Els perfils relacionats amb les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques són les professions amb millors perspectives en un futur pròxim. Hi ha moltes menys probabilitats que els titulats en alguna d’aquestes especialitats es trobin en situació de desocupació en comparació dels d’altres branques professionals. Així doncs, els infants que estan aprenent matemàtiques online s’estan assegurant un futur millor.

Les matemàtiques són especialment útils en les professions següents:

1. Ciències de la salut
Fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals, oculistes i dentistes, professionals de la infermeria, auxiliars, cirurgians i altres metges, gerents de serveis mèdics i de la salut, tècnics de laboratori mèdic i clínic, i ecògrafs i tècnics en general.

2. Informàtica
Analistes de sistemes informàtics i de seguretat de la informació, tècnics informàtics i desenvolupadors de programari.

3. Enginyeria
Enginyers mediambientals, biomèdics, civils i informàtics.

4. Ciències empresarials
Comptables, auditors i analistes financers.

5. Educació superior
Professors, especialment en la branca de les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques.

Contacta amb el teu centre Kumon més proper, ja sigui per seguir classes de matemàtiques online o per optar per les presencials o mixtes en qualsevol dels nostres centres, i prepara el teu fill per prendre les regnes del seu futur.