Anglès

Kumon English, learning time!

jun 2018
Kumon English és immersió lingüística personalitzada.
Kumon English és immersió lingüística personalitzada.

Amb Kumon English, el teu fill obrirà la seva ment a l’anglès d’una manera natural i aprendrà a pensar en aquest idioma a través de la comprensió absoluta i progressiva de textos en llengua anglesa de gran dificultat.

Has llegit Charles Dickens en anglès? Amb Kumon English, el teu fill el podrà llegir, entendre i explicar també en aquest idioma.

Kumon English es compon de 21 nivells. Comença amb exercicis de repetició senzills i la dificultat va augmentant fins a arribar a la lectura de textos originals de nivell elevat en anglès. Tots els nivells disposen d’un llibre acompanyat d’un CD. A més de resoldre els quadernets, l’alumne escolta el CD, repeteix el que ha sentit i llegeix en veu alta; d’aquesta manera, utilitza els sentits per estudiar anglès.

La ruta de Kumon English comença amb la comprensió oral, continua amb la lectoescriptura, l’estructura oracional i la gramàtica, i finalitza amb la comprensió lectora de textos originals de gran complexitat.

El punt de partida: gaudir l’anglès
Kumon English va començar al Japó el 1980 i des de llavors no ha parat de créixer. Avui el tenim a Espanya en la seva versió més actual, però amb la mateixa essència i amb aquests gairebé 40 anys d’experiència. El pilar del programa és que els alumnes gaudeixin de la lectura en anglès i amb l’aprenentatge de l’idioma, el primer pas per adquirir l’habilitat de comprensió lectora en aquesta llengua.

Créixer llegint en anglès
Amb Kumon English, el teu fill creixerà incrementant els seus coneixements del món a través de la lectura d’una àmplia selecció d’obres de diferents tipus en anglès i aprendrà a valorar la cultura i filosofia d’altres països incorporant-hi obres literàries que agraden als alumnes.

Per què insistim en la comprensió lectora?
La lectura ens permet acostumar-nos a la gramàtica i la sintaxi, i a adquirir vocabulari d’una manera natural. Per aquest motiu, Kumon English gira entorn de fomentar l’habilitat de comprensió lectora i, per això, l’objectiu del programa és desenvolupar un nivell avançat d’aquesta habilitat.

Per què funciona Kumon English?
Perquè aprenem d’una manera empírica i el programa està en constant evolució i creix sobre la base d’una observació constant de l’evolució dels nostres alumnes. Ells ens donen les respostes i també les preguntes. A Kumon aprenem dels alumnes i, per això, podem oferir un programa de qualitat i personalitzat a la mida de cadascun d’ells.

Avancem passet a passet i allò difícil es torna fàcil
Perquè els alumnes aconsegueixin els millors resultats en el menor temps possible, el grau de dificultat augmenta de mica en mica d’un full a un altre. A més, seguint les pistes que ofereix el material, els alumnes són capaços d’estudiar pel seu compte, fins i tot amb blocs de contingut nous.

Dóna-li al teu fill l’oportunitat de dominar l’anglès aprenent en anglès. Kumon English. Consulta condicions i disponibilitat en el teu centre més proper.