Educació

Aprendre amb Kumon: aquest és el moment perfecte

mai 2020
L’aprenentatge mai no ha estat tan important. És el moment perfecte per aprendre amb Kumon.
Per tal que els vostres fills arribin preparats al pròxim curs escolar i puguin afrontar-lo amb èxit, és molt important que no deixin d’aprendre.

A Kumon som conscients de la inquietud amb què les famílies us esteu plantejant com gestionar l’aprenentatge dels vostres fills i també que és molt important que no deixin d’aprendre.

Per què aprendre amb el mètode Kumon?
 

  • Kumon és l’únic mètode d’aprenentatge individualitzat dissenyat des dels seus orígens per aprendre a casa.
     
  • Kumon és un mètode d’aprenentatge que desenvolupa al màxim el potencial de cada infant a través de tres programes educatius. Els alumnes adquireixen autonomia en l’aprenentatge, hàbit d’estudi, concentració i una base sòlida en matemàtiques, lectura o anglès que els beneficia també en la resta d’assignatures de l’escola.
     
  • Els nostres orientadors personalitzen l’ensenyament en funció de les necessitats reals de cada alumne amb l’objectiu de formar persones autodidactes i amb la seguretat en elles mateixes que necessiten per superar els seus reptes d’aprenentatge i prendre les regnes del seu futur.

Un pla d’aprenentatge a mida

 

A Kumon tracem un pla d’aprenentatge  individualitzat, a la mida de les necessitats reals i les capacitats de cadascun dels nostres alumnes. D’aquesta manera, cada alumne progressa al seu propi ritme i obté el que necessita.

L’orientador determina el nivell en què ha de treballar cada alumne en funció de la seva capacitat i dels seus coneixements. L’objectiu és que se senti còmode i adquireixi confiança, concentració i un bon ritme de treball abans d’avançar a un nivell superior. A més, treballar en el nivell adequat permet a l’alumne de mantenir la motivació i creure en la seva pròpia capacitat, per la qual cosa d’aquesta manera adquireix una actitud positiva davant l’estudi.

La labor de l’orientador per aprendre amb Kumon

Els orientadors de Kumon proporcionen als alumnes l’orientació necessària perquè puguin fer els exercicis per ells mateixos i treballar per sobre del seu nivell escolar; els ajuden a valer-se dels exemples del material didàctic per arribar a resoldre exercicis que no han vist anteriorment amb autonomia i sense explicacions. D’aquesta manera, els alumnes aprenen a enfrontar-se a nous desafiaments alhora que reforcen la seva autoestima, confiança i motivació, i desenvolupen el seu potencial.

Toru Kumon deia: «El potencial de creixement mitjançant un aprenentatge autodidàctic és infinit».

En el procés d’aprenentatge a Kumon, i més encara en la conjuntura que estem vivint, la labor dels orientadors és fonamental. Habitualment, els alumnes assisteixen al centre dues vegades per setmana, però, actualment, els nostres orientadors envien el material didàctic als domicilis dels alumnes i accedeixen a les seves llars a través de pantalles de mòbil i ordinador per fer un seguiment en línia de la seva evolució. A més, informen els pares sobre els obstacles que el seu fill va trobant en el camí i els proposen una solució feta a mida, sempre pensant que arribi a ser autodidacte.

Desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge

L’objectiu de Kumon és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes a través de tres programes que es poden començar a partir dels 2 anys d’edat, amb la valoració prèvia de l’orientador:

Kumon Matemàtiques desenvolupa al màxim la capacitat de càlcul del teu fill, des d’aprendre a comptar i escriure nombres fins a calcular integrals i derivades, tot això sense calculadora.

Kumon Lectura desenvolupa al màxim la competència lectora, des d’aprendre a llegir fins a comprendre diversos tipus de textos de gran complexitat. A més, inculca el gust per la lectura per a tota la vida.

Kumon English desenvolupa una elevada capacitat de lectura i comprensió de textos originals en anglès. El teu fill adquirirà un vocabulari ampli, aprendrà a dominar l’estructura pròpia de l’idioma i aconseguirà una elevada capacitat de comprensió lectora en llengua anglesa, a més de l’habilitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

Ajuda el teu fill a obtenir les eines necessàries per afrontar amb èxit el curs escolar. Deixa’ns les teves dades aquí i contactarem amb tu.