Cristina Fontanals Jaumà

Sobre el centre

15 dies gratis Promocions disponibles

El centre Kumon Barcelona - Tres Torres va obrir les seves portes el 1999, i des de llavors hem ofert a centenars d’estudiants la possibilitat de treballar amb els programes de Kumon. Vam començar amb el programa de Kumon Matemàtiques i, a través dels anys, hem incorporat nous programes. En l’actualitat tenim també Kumon Lectura i Kumon English.

L’edat dels nostres alumnes va des dels 2 als 18 anys, i són de diverses escoles de Barcelona i residents de la zona que venen al centre dos dies per setmana. Els horaris d’assistència s’estableixen en franges horàries per poder distribuir els alumnes al llarg de la tarda.

Abans de començar a treballar amb Kumon, fem una entrevista i una prova de nivell, sense compromís, per avaluar el punt de partida individualitzat de l’infant i tenir un feedback amb els pares, i informar-los i aclarir tots els dubtes que tinguin.

Quan els alumnes venen al centre, fan la feina diària i porten els deures fets a casa i qualificats. Sempre estan supervisats pels assistents i per mi mateixa, que estem disposats a orientar i ajudar tots els infants sempre que calgui. També tenim establert un sistema de motivació que consisteix en petits premis i diplomes per premiar els alumnes que s’esforcen i treballen diàriament.

La comunicació amb els pares és molt important a Kumon i la fem a base d’entrevistes personals o breus comentaris quan venen al centre. També ens comuniquem per telèfon i correu electrònic.

Els programes de Kumon despleguen tot el potencial de l’infant desenvolupant la seva capacitat i cultivant la seva autonomia. Volem que els infants siguin independents, creguin en el seu esforç i adquireixin seguretat en ells mateixos a través de l’estudi personalitzat. Els nostres objectius són: a Kumon Matemàtiques, estudiar matemàtiques de secundària amb facilitat; a Kumon Lectura, adquirir un nivell avançat de capacitat de comprensió i la capacitat de llegir una quantitat elevada de textos, i a Kumon English, adquirir la capacitat de comprendre anglès estàndard per escrit.
 

Em dic Cristina Fontanals i soc orientadora de Kumon des del 1994. Vaig estudiar Magisteri en l’especialitat d’Educació Especial i vaig treballar diversos anys en una escola especial que em va aportar gran experiència en infants amb dificultats.

Vaig conèixer Kumon quan va començar a Espanya i em van interessar la seva forma de treballar individualitzada amb cada infant i els bons resultats que començaven a tenir les primeres orientadores essent un sistema pioner en educació. Així, vaig decidir convertir-me en orientadora de Kumon per poder dedicar-me a l’educació amb una feina independent.

Ser orientadora de Kumon és molt gratificant perquè veig els infants a través dels anys que treballen amb mi, com van desenvolupant les seves habilitats i com creixen en autonomia i seguretat, i milloren les seves capacitats. Kumon els ajuda a superar el seu nivell escolar i treballar conceptes que encara no han vist a l’escola. Milloren la seva actitud davant l’estudi i desenvolupen les seves capacitats d’una manera autodidacta augmentant els seus èxits al màxim nivell possible.

A través de tots aquests anys d’experiència he après i continuo aprenent dels meus alumnes, per la qual cosa puc traslladar aquesta experiència a altres alumnes.

La relació amb els altres orientadors en grups de treball, congressos de Kumon, visites a altres centres i formacions fa que constantment revisi i reflexioni sobre la meva feina, i m’ajuda a estar al dia sobre les últimes novetats.
 

Horaris

Dilluns 16:00 - 19:30
Dimarts 16:00 - 19:30
Dimecres 16:00 - 19:30
Dijous 16:00 - 19:30
Divendres 16:00 - 19:30
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 70
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 73


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
Completar els fulls diaris sol portar 30 minuts per programa, aproximadament. El temps d’estudi depèn totalment de cada alumne i del nivell en què es trobi dins el programa.
Accessibilitat
Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Ángel Guimerà , 7-9
Barcelona
08017
Cotxe
15 dies gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns