Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible
El mètode Kumon és un sistema d’aprenentatge dedicat al desenvolupament del potencial de cada infant.

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Tetuan!

Els nostres programes ensenyen a aprendre d’una manera autodidacta i construeixen una base sòlida en les tres àrees principals del coneixement: matemàtiques, lectura i anglès. Kumon proporciona als alumnes la seguretat que necessiten per enfrontar-se a qualsevol tasca present o futura.

En lloc d’impartir les tradicionals classes particulars de matemàtiques, lectura i anglès, se centren a observar i conèixer la capacitat de cada alumne i a guiar-lo en la seva feina d’una manera personalitzada perquè el seu aprenentatge i la seva motivació es mantinguin sempre en el nivell òptim.

A més, mai no és tard per començar a aprendre amb Kumon. Independentment de l’edat o del curs escolar, aprendre en un lloc on els infants ho poden fer fàcilment els inundarà de sensacions positives: «Ho he aconseguit!», «Ho he fet tot sol!», «M’encanta aprendre!», «Vull continuar aprenent coses noves!», etc.

Nosaltres pretenem convertir-los en persones intrèpides amb l’esperit de desafiar-se ells mateixos. Per això, Kumon t’ofereix una educació per a tota la vida.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Soc la Feifei Wang, directora del centre Kumon Barcelona - Tetuan. Em dedico a l’ensenyament i la gestió d’idiomes des de fa quinze anys. M’agrada tractar amb alumnes de totes les nacionalitats i gaudeixo amb la meva labor educativa. La meva profunda passió per l’educació m’ha guiat a descobrir nous projectes.

Quan les meves filles es van convertir en alumnes de Kumon, vaig entrar realment en contacte amb el mètode Kumon. L’experiència d’estudiar a Kumon ha fet que a les meves filles els agradi estudiar i explorar nous coneixements mentre adquireixen bons hàbits de lectura.

La perseverança diària dona grans fruits, i, com a mare, sé que els bons mètodes d’aprenentatge i un entorn educatiu d’alta qualitat poden oferir als infants un futur brillant.

Ara treballo a Kumon i, amb l’ajuda del meu equip, al centre s’elabora un pla d’estudis personalitzat per a cada alumne; així, cada infant pot començar feliçment el seu aprenentatge d’una manera individualitzada i d’acord amb la seva situació real. Gràcies a això, no només adquirirà coneixements, sinó que, a més, millorarà la seva capacitat d’aprenentatge.

A Kumon, el nostre desig és formar persones íntegres i competents perquè, en un futur, puguin contribuir a millorar la societat.

Horaris

Dilluns
11:00 - 13:00
16:30 - 20:00
Dimarts
11:00 - 13:00
16:30 - 20:00
Dimecres
11:00 - 13:00
16:30 - 20:00
Dijous
11:00 - 13:00
16:30 - 20:00
Divendres
11:00 - 13:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 75 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Classes online
Accessibilitat
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Consell de Cent, 412
Barcelona
08009

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Feifei Wang

Accepto els termes i condicions