Juan Carlos García Sánchez

Sobre el centre

15 dies gratis Classes presencials

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Tetuan, situat al centre de Barcelona i un dels més grans de la ciutat. Des de fa més de 13 anys oferim el mètode Kumon.

A través dels tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, no només treballem el raonament matemàtic, la comprensió lectora o la capacitat de llegir qualsevol text en anglès, sinó que també desenvolupem l’hàbit d’estudi, la capacitat de treball, la concentració i l’autoestima, sempre buscant aconseguir el màxim potencial d’aprenentatge dels alumnes. També fomentem l’autonomia dels nostres alumnes perquè siguin capaços d’aprendre per ells mateixos.

Durant les sessions, al centre treballem entre dues i tres persones per poder donar la millor atenció als nostres alumnes. Des del primer dia, ens encarreguem de construir una base sòlida que els permeti d’assolir el seu nivell escolar i superar-lo al més aviat possible amb la finalitat que treballin continguts nous d’una manera autònoma.

A més, disposem de descomptes importants quan un alumne es matricula en més d’un programa, per la qual cosa la mensualitat es pot situar entorn dels 60 €.
 

Em dic Joan Carles i soc orientador de Kumon des del gener del 2006.

Soc enginyer i professor de matemàtiques de secundària. Vaig decidir ser orientador de Kumon perquè em resulta molt gratificant veure com els alumnes desenvolupen les seves capacitats.

Després de tot aquest temps, segueixo entusiasmat i sorprès per tot el que Kumon pot oferir als alumnes i per com, a base d’un treball en equip, tant els pares com nosaltres podem aconseguir resultats sorprenents amb cada alumne.

Al llarg d’aquests anys he pogut veure com el meu fill ha desenvolupat les seves capacitats a través del mètode. És molt gratificant que vinguin al centre pares que volen apuntar els seus fills a Kumon després d’haver estat ells mateixos alumnes del mètode.
 

Horaris

Dilluns 17:00 - 20:00
Dimarts 17:00 - 20:00
Dimecres 17:00 - 20:00
Dijous 17:00 - 20:00
Divendres 17:00 - 20:00
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 70
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 70


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Roger de Flor, 129
Barcelona
08013
Cotxe
15 dies gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns