Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon Barcelona - Sant Pau va obrir les seves portes el setembre del 2012. Des d’aquell moment no ha deixat de créixer. En l’actualitat, el centre té més de 170 alumnes.

Tots els alumnes que formen o han format part del nostre centre són l’exemple clar dels beneficis que els aporta el mètode Kumon; amb el qual desenvolupen el seu potencial al màxim amb una orientació individualitzada i adquireixen eines que els permeten de treballar continguts per sobre del seu nivell escolar, la qual cosa desenvolupa la seva autonomia i el seu autodidactisme, i consolida la confiança en ells mateixos.

Al nostre centre Kumon treballem per desenvolupar habilitats i capacitats en els alumnes a través de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Amb el programa de Kumon Matemàtiques, els alumnes desenvolupen el càlcul mental, el pensament analític i l’autodidactisme. En definitiva, eines que els ajuden a aprendre matemàtiques i a desenvolupar la seva autonomia d’estudi.

El programa de Kumon Lectura, a diferència d’altres mètodes de lectura, té dos objectius bàsics: desenvolupar la competència lectora per entendre una gran varietat de textos amb autonomia i que l’alumne desenvolupi el gust per la lectura.

Kumon English permet de desenvolupar una elevada habilitat lectora i la comprensió de textos originals en anglès. A través del material didàctic, els nostres alumnes adquireixen vocabulari i comprensió lectora en llengua anglesa, a més de la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

A través del material i les nostres orientacions, els alumnes adquireixen habilitats per aprendre d’una manera autodidacta, estudiant per ells mateixos i superant dificultats, la qual cosa augmenta la seva confiança i la seva seguretat.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Carlota Boada Perea i soc orientadora de Kumon des del 2012.

El mètode Kumon m’ha permès de treballar amb alumnes d’edats diverses i, sobretot, amb aptituds molt diferents. Ells em demostren que amb esforç i constància pots arribar allà on et proposis.

M’apassiona descobrir les qualitats de cadascú i desenvolupar al màxim tot el seu potencial. La meva feina i la del meu equip se centra en l’observació de cada alumne a l’aula, prestant una atenció especial a la capacitat de cadascú i a la manera en què resol el material. Basant-nos en aquestes observacions, oferim el suport necessari per garantir el seu progrés. L’equip del centre es forma d’una manera continuada per donar als nostres alumnes un aprenentatge de qualitat i aconseguir que desenvolupin la seva autonomia i autodidactisme treballant com més aviat millor per sobre del seu nivell escolar.

Un objectiu bàsic, al meu entendre, és que els alumnes adquireixin autoconfiança i seguretat que els permeti d’enfrontar-se a reptes nous, i que desenvolupin la capacitat de resoldre nous desafiaments per ells mateixos.

És molt gratificant veure el potencial dels nens i les nenes fins i tot abans que ells el vegin, aconseguir que treballin continguts que ni ells mateixos creuen possible treballar i convèncer-los així de les seves aptituds, perquè quan ells creuen en les seves possibilitats, es veuen capaços d’assolir tots els reptes que es proposin. Per a mi, aquesta és una de les grandeses del mètode Kumon. Res no em resulta més gratificant que veure les seves cares de satisfacció en sortir de l’aula amb un nou repte assolit. Això els ajuda a créixer en la resta de facetes de la seva vida.

Considero indispensable la comunicació entre els orientadors i les famílies. Compartim informació, inquietuds, dubtes i orientacions per millorar l’aprenentatge dels alumnes també a casa.

Finalment, m’agradaria destacar que soc també mare de dos alumnes Kumon. Ser orientadora i mare m’ajuda a tenir una visió global del que significa treballar a l’aula i a casa, i m’ajuda a orientar els pares per donar-los suport en el seu dia a dia.

Horaris

Dilluns
09:30 - 12:30
16:00 - 20:00
Dimarts
09:30 - 12:30
16:00 - 20:00
Dimecres
09:30 - 12:30
16:00 - 20:00
Dijous
09:30 - 12:30
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.7

De 58 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Classes presencials
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Torre Vélez, 12-14, local, dta.
Barcelona
08041

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Carlota Boada Perea

Accepto els termes i condicions