Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

Benvinguts a Kumon Barcelona - Sant Martí, el centre Kumon més gran de Barcelona, obert l’any 2000. La missió de Kumon és que els nostres alumnes, molt més que aprendre anglès o matemàtiques, o millorar la seva comprensió lectora, es formin com a persones responsables i competents. Això ho aconseguim descobrint el potencial de cada individu i desenvolupant al màxim la seva capacitat per així contribuir a la societat.

Amb només uns minuts de treball al dia, els nostres alumnes milloren la seva concentració i reforcen el seu hàbit d’estudi, amb la qual cosa adquireixen una confiança més gran en ells mateixos que els motiva a aprendre. Al mateix temps, oferim a cadascun orientació individualitzada amb l’objectiu que es converteixin en alumnes autònoms capaços d’aprendre per ells mateixos. Actualment, l’edat dels nostres alumnes va des dels 3 anys fins als 60 anys.

Som un equip de cinc persones, formades totes en el camp de l’educació. Des del primer dia, ens encarreguem de construir una base sòlida que permeti que els nostres alumnes assoleixin el seu nivell escolar i el superin al més aviat possible, amb la finalitat que treballin continguts nous d’una manera autodidacta.

El paper de l’orientador de Kumon és proporcionar orientació i suport que permetin a l’alumne de desenvolupar les seves pròpies estratègies d’aprenentatge autònom.

El nostre centre es troba a la rambla del Poblenou, 164, entre els barris del Clot i Poblenou i a tan sols un carrer del centre comercial Glòries, que ofereix 2 hores d’aparcament gratuït. És una zona molt ben comunicada amb transport públic:

  • Metro: Glòries, Clot i Poblenou,
  • Trambesòs: Can Jaumandreu i Ca l’Aranyó
  • Tren: Clot
  • Diverses línies d’autobús

A més, davant del centre hi ha un parc infantil.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Feli Berrocal, soc psicòloga i porto 20 anys impartint el mètode Kumon.

La meva primera relació amb Kumon va ser quan hi vaig matricular els meus fills. Ha estat una de les millors decisions que he pres en la seva educació, ja que els valors que els va aportar Kumon han repercutit enormement tant en la seva etapa educativa com en la seva vida professional i personal. Des del principi em vaig adonar que volia compartir els avantatges del mètode amb més pares i alumnes. Per això, en un moment de canvi professional en la meva vida, vaig optar per convertir-me en orientadora Kumon.

M’agrada treballar cada dia amb els infants i transmetre’ls entusiasme per aprendre i avançar. Des del primer dia que assisteixen al centre, començo a treballar amb els alumnes individualment per desenvolupar les seves capacitats: postura, ritme, capacitat d’estudi, concentració, etc., sempre amb l’objectiu que, en superar el seu nivell escolar, estiguin preparats per ser autònoms i treballin l’autoaprenentatge.

La meva filosofia és que cada dia els meus alumnes surtin del centre essent millors i més feliços que quan hi entren. Gaudeixo quan superen el seu primer nivell, quan arriben al seu nivell escolar, quan aprenen tots sols o quan s’enfronten a les seves dificultats.

Igual que ells, m’agrada continuar superant-me jo també. Per això estic molt implicada amb les formacions que rebem i m’agrada posar en pràctica al centre noves idees que ajudin que el treball amb els alumnes sigui cada vegada millor. Tinc la sort de comptar amb un equip molt compromès amb la filosofia Kumon i motivat per superar-se cada dia.

Però, sobretot, m’agrada aprendre dels meus alumnes. El treball diari amb ells em permet de seguir millorant en la meva tasca d’orientadora. Els seus triomfs, la seva motivació, les seves ganes d’aprendre, la seva alegria en superar un repte… Això és el que m’empeny a donar-los el millor de mi perquè continuïn creixent i superant-se.

Horaris

Dilluns
09:00 - 12:30
16:00 - 20:00
Dimarts
09:00 - 12:30
16:00 - 20:00
Dimecres
09:00 - 12:30
16:00 - 20:00
Dijous
09:00 - 12:30
16:00 - 20:00
Divendres
09:00 - 12:30
16:00 - 20:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 28 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Transport públic - Tren
Classes presencials
Classes online
Accessibilitat
Transport públic - Tramvia
Aparcament - Gratis
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Rbla. del Poblenou, 164, local 16
Barcelona
08018

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Feli Berrocal Paniagua

Accepto els termes i condicions