Sobre el centre

15 dies gratis KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany.

Des de la nostra obertura com a centre pilot l’any 2003, al carrer de Balmes, hem treballat amb més de 600 famílies amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el potencial de cadascun dels nostres alumnes; primer mitjançant les matemàtiques i després, també, amb el programa Kumon Lectura. Des del setembre del 2018, també disposem del programa Kumon English. Aprendre matemàtiques, adquirir una bona competència lectora i ser capaç de treballar amb textos originals en anglès són objectius que pretenem aconseguir mitjançant l’autodidactisme, fet que ens diferencia d’altres mètodes de lectura, matemàtiques o anglès.

Durant el nostre recorregut com a centre, des del carrer de Balmes, passant per la Travessera de Gràcia, i actualment al carrer de Laforja, setze alumnes han aconseguit ser concloents del mètode Kumon, un dels quals va finalitzar Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura abans d’acabar primària. Estem molt contents i orgullosos de contribuir i acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge diari.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una gran competència lectora, o que siguin capaços de desenvolupar un nivell avançat de comprensió lectora en anglès, sinó que anem més enllà: busquem en els alumnes l’autodidactisme, per la qual cosa els dotem de recursos que els capacitaran per a la seva vida en múltiples aspectes, seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix… Totes elles són habilitats útils tant per al desenvolupament escolar com per al desenvolupament personal.

El nostre centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany es troba al carrer de Laforja, molt a prop de la plaça de Cardona. Disposem de sala d’espera per a les famílies, encara que a la zona també es pot gaudir de diverses cafeteries i bars. Tenim a 5 minuts a peu la parada de Gràcia dels ferrocarrils i a 10 minuts, la de Muntaner. Hi ha diverses zones d’aparcament prop del centre.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola! Com va tot? Em dic Laia i tinc el plaer de ser l’orientadora del centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany. Les meves aventures a Kumon van començar l’any 2014 com a directora del centre Kumon El Masnou, al Maresme. Uns anys després, he tingut l’oportunitat de poder coordinar diversos dels centres educatius que Kumon té distribuïts per Catalunya, Andorra i les Balears, i ara, finalment, he tornat a les aules com a orientadora en aquest centre acollidor del barri de Sant Gervasi-Galvany, a Barcelona, on dia rere dia aprenc al costat de tots els meus alumnes i les seves famílies.

Vaig descobrir Kumon quan buscava una metodologia que fomentés l’autonomia de les meves filles en els seus estudis. Com a filòloga, em vaig enamorar de Kumon Lectura per la bellesa dels textos que s’inclouen en el programa i la cura amb què s’han triat. Com a financera, professió a la qual em vaig dedicar molts anys, em va captivar la intel·ligència matemàtica que s’oculta en cadascun dels fulls didàctics del programa Kumon Matemàtiques. I com a traductora literària ocasional, quan vam llançar Kumon English em va emocionar la idea que els nostres alumnes poguessin llegir llibres dels grans autors anglosaxons assaborint els matisos i les textures úniques que ofereixen les obres en versió original.

Al meu entendre, Kumon no és només un mètode d’aprenentatge, sinó una filosofia que pretén dotar tots els nostres alumnes de l’actitud, les habilitats i els coneixements necessaris per poder continuar aprenent per ells mateixos al llarg de la vida. Els ingredients del nostre èxit són varis: tenacitat, entusiasme, curiositat, confiança, esforç i determinació.

No hi ha ni límits ni barreres que els nostres alumnes no puguin superar! I tots els membres de l’equip que formem el centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany estem al seu costat per ajudar-los a desenvolupar el seu potencial al màxim.

Veniu a conèixer-nos i sumeu-vos a les nostres famílies Kumon!
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 55 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
Per programa
€ 76 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Avantatges de Kumon

Descobrir el seu potencial
Desenvolupar les seves capacitats
Rebre un pla d’aprenentatge personalitzat
Assegurar-se l’èxit a llarg termini

Ressenyes de Google

Valoració global

4.7

De 21 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Laforja, 33
Barcelona
08006

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Laia Santanach Sabatés

Accepto els termes i condicions