Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany.

Des de la nostra obertura com a centre pilot l’any 2003, al carrer de Balmes, hem treballat amb més de 600 famílies amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el potencial de cadascun dels nostres alumnes; primer mitjançant les matemàtiques i després, també, amb el programa Kumon Lectura. Des del setembre del 2018, també disposem del programa Kumon English. Aprendre matemàtiques, adquirir una bona competència lectora i ser capaç de treballar amb textos originals en anglès són objectius que pretenem aconseguir mitjançant l’autodidactisme, fet que ens diferencia d’altres mètodes de lectura, matemàtiques o anglès.

Durant el nostre recorregut com a centre, des del carrer de Balmes, passant per la Travessera de Gràcia, i actualment al carrer de Laforja, setze alumnes han aconseguit ser concloents del mètode Kumon, un dels quals va finalitzar Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura abans d’acabar primària. Estem molt contents i orgullosos de contribuir i acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge diari.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una gran competència lectora, o que siguin capaços de desenvolupar un nivell avançat de comprensió lectora en anglès, sinó que anem més enllà: busquem en els alumnes l’autodidactisme, per la qual cosa els dotem de recursos que els capacitaran per a la seva vida en múltiples aspectes, seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix… Totes elles són habilitats útils tant per al desenvolupament escolar com per al desenvolupament personal.

El nostre centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany es troba al carrer de Laforja, molt a prop de la plaça de Cardona. Disposem de sala d’espera per a les famílies, encara que a la zona també es pot gaudir de diverses cafeteries i bars. Tenim a 5 minuts a peu la parada de Gràcia dels ferrocarrils i a 10 minuts, la de Muntaner. Hi ha diverses zones d’aparcament prop del centre.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola! Soc la María, l’orientadora del centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany. Em vaig iniciar a Kumon amb el meu fill. Com a mare Kumon, em vaig enamorar a l’instant del sistema i el mètode dels programes, que permeten treure el millor de cada alumne a través de l’aprenentatge autodidacte.

Haver treballat durant molts anys en el món editorial i haver-me especialitzat en contingut infantil de diversos temes i formats (matemàtiques, animals, història, ciència, contes, actualitat, llibres, webs, revistes, jocs i activitats) m’ha permès valorar la intel·ligència que s’amaga en el material didàctic de cada programa de Kumon. Aquests fulls d’estudi donen a entendre tot el que s’ha de fer de forma intuïtiva i senzilla, de manera que fomenten l’aprenentatge autodidacte i la curiositat de l’alumne. L’anàlisi i la dedicació amb què s’han elaborat els quadernets, així com la progressió tan ben calculada dels nivells, han estat una gran inspiració per voler formar part d’aquesta gran família que és Kumon.

La meva visió de Kumon no se centra en el fet que és un mètode d’aprenentatge, sinó una filosofia que pretén dotar tots els nostres alumnes de l’actitud, les habilitats i els coneixements necessaris per poder continuar aprenent per ells mateixos al llarg de la vida. Els ingredients del nostre èxit són varis: tenacitat, entusiasme, curiositat, confiança, esforç i determinació.

No hi ha ni límits ni barreres que els nostres alumnes no puguin superar! I tots els membres de l’equip que formem el centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany estem al seu costat per ajudar-los a desenvolupar el seu potencial al màxim.

Veniu a conèixer-nos i sumeu-vos a les nostres famílies Kumon!

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 78 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.7

De 21 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Sala d’espera
Classes presencials
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Laforja, 33
Barcelona
08006

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a María Nolis Durá

Accepto els termes i condicions