Miguel Ángel García

Sobre el centre

Informa’t de les nostres promocions

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany.

Des de la nostra obertura com a centre pilot l’any 2003, al carrer de Balmes, hem treballat amb més de 600 famílies amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el potencial de cadascun dels nostres alumnes; primer mitjançant les matemàtiques i després, també, amb el programa Kumon Lectura. Des del setembre del 2018, també disposem del programa Kumon English. Aprendre matemàtiques, adquirir una bona competència lectora i ser capaç de treballar amb textos originals en anglès són objectius que pretenem aconseguir mitjançant l’autodidactisme, fet que ens diferencia d’altres mètodes de lectura, matemàtiques o anglès.

Durant el nostre recorregut com a centre, des del carrer de Balmes, passant per la Travessera de Gràcia, i actualment al carrer de Laforja, setze alumnes han aconseguit ser concloents del mètode Kumon, un dels quals va finalitzar Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura abans d’acabar primària. Estem molt contents i orgullosos de contribuir i acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge diari.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una gran competència lectora, o que siguin capaços de desenvolupar un nivell avançat de comprensió lectora en anglès, sinó que anem més enllà: busquem en els alumnes l’autodidactisme, per la qual cosa els dotem de recursos que els capacitaran per a la seva vida en múltiples aspectes, seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix… Totes elles són habilitats útils tant per al desenvolupament escolar com per al desenvolupament personal.

El nostre centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany es troba al carrer de Laforja, molt a prop de la plaça de Cardona. Disposem de sala d’espera per a les famílies, encara que a la zona també es pot gaudir de diverses cafeteries i bars. Tenim a 5 minuts a peu la parada de Gràcia dels ferrocarrils i a 10 minuts, la de Muntaner. Hi ha diverses zones d’aparcament prop del centre.
 

Horaris

Dilluns 11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Dimarts 11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Dimecres 11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Dijous 11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 55
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 76


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Àrea de lectura independent
Accessibilitat
Sala d’espera
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Laforja, 33
Barcelona
08006
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns