Berta Vila Rallo

Sobre el centre

15 dies gratis Promocions disponibles

Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany.

Des de la nostra obertura com a centre pilot l’any 2003, al carrer de Balmes, hem treballat amb més de 600 famílies amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el potencial de cadascun dels nostres alumnes; primer mitjançant les matemàtiques i després, també, amb el programa Kumon Lectura. Des del setembre del 2018, també disposem del programa Kumon English. Aprendre matemàtiques, adquirir una bona competència lectora i ser capaç de treballar amb textos originals en anglès són objectius que pretenem aconseguir mitjançant l’autodidactisme, fet que ens diferencia d’altres mètodes de lectura, matemàtiques o anglès.

Durant el nostre recorregut com a centre, des del carrer de Balmes, passant per la Travessera de Gràcia, i actualment al carrer de Laforja, setze alumnes han aconseguit ser concloents del mètode Kumon, un dels quals va finalitzar Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura abans d’acabar primària. Estem molt contents i orgullosos de contribuir i acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge diari.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una gran competència lectora, o que siguin capaços de desenvolupar un nivell avançat de comprensió lectora en anglès, sinó que anem més enllà: busquem en els alumnes l’autodidactisme, per la qual cosa els dotem de recursos que els capacitaran per a la seva vida en múltiples aspectes, seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix… Totes elles són habilitats útils tant per al desenvolupament escolar com per al desenvolupament personal.

El nostre centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany es troba al carrer de Laforja, molt a prop de la plaça de Cardona. Disposem de sala d’espera per a les famílies, encara que a la zona també es pot gaudir de diverses cafeteries i bars. Tenim a 5 minuts a peu la parada de Gràcia dels ferrocarrils i a 10 minuts, la de Muntaner. Hi ha diverses zones d’aparcament prop del centre.
 

Soc la Berta Vila, orientadora titular del centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany, psicòloga infantojuvenil de formació. Sempre m’han cridat molt l’atenció les etapes de la infància i l’adolescència, ja que l’aprenentatge i el desenvolupament que es produeix durant aquestes és fascinant i clau per al que vindrà després.

El meu viatge amb Kumon va començar en aquest centre el 2014, quan estàvem ubicats a la Travessera de Gràcia. Durant un any vaig ser orientadora assistent, i des del setembre del 2015 soc orientadora titular del centre.

Durant aquest temps he pogut experimentar com l’aprenentatge autodidacte és molt més significatiu, ja que impacta en nosaltres desenvolupant habilitats que podrem utilitzar en múltiples facetes, i des de ben petits! M’apassiona veure els avançaments que fa cadascun dels meus alumnes, del més petit al més gran, i gaudeixo molt cada vegada que un «No puc» es transforma en un «Ho intentaré i ho aconseguiré».

Des que treballo a Kumon tinc l’oportunitat de compartir el meu gust per les matemàtiques, la lectura i l’aprenentatge de l’anglès, i alhora, de treballar a través d’aquestes tres àrees perquè els alumnes desenvolupin diferents capacitats de què puguin disposar la resta de la seva vida.

Horaris

Dilluns 16:00 - 20:00
Dimarts 16:00 - 20:00
Dimecres 16:00 - 20:00
Dijous 16:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 55
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 76


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
Completar els fulls diaris sol portar 30 minuts per programa, aproximadament. El temps d’estudi depèn totalment de cada alumne i del nivell en què es trobi dins el programa.
Accessibilitat
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Laforja, 33
Barcelona
08006
Cotxe
15 dies gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns