Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Barcelona - Sant Andreu va obrir l’any 2010.

En tots aquests anys, són moltes les famílies que han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin confiança i seguretat a través de l’autoaprenentatge. El mètode Kumon consta de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

En l’actualitat, uns 200 alumnes fan el mètode Kumon amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el seu potencial d’aprenentatge. Busquem que els alumnes desenvolupin capacitats, habilitats i aptituds d’aprenentatge que els permetin no només de dominar i aprendre matemàtiques o adquirir una capacitat avançada de comprensió lectora o un alt domini de l’anglès, sinó que també siguin capaços d’extrapolar aquestes habilitats a la resta de matèries.

A causa de l’increment d’alumnes, el nostre centre ha canviat d’ubicació i ara disposem d’una superfície més gran, així com d’una sala d’espera per als pares.

Amb el mètode Kumon, els alumnes adquireixen hàbit d’estudi, concentració, autonomia i autoconfiança per poder assolir els seus propis reptes. L’aprenentatge és totalment individualitzat i, independentment de la seva edat, l’alumne treballa al seu ritme, primer consolidant la base i després avançant fins a aconseguir anar per davant del contingut curricular del seu curs escolar de forma autodidacta. A Kumon, l’alumne és el principal protagonista del seu propi aprenentatge.

Per obtenir-ne més informació, podeu emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per mantenir una entrevista informativa sense cap tipus de compromís. En aquesta primera entrevista, farem una prova de nivell per valorar la capacitat acadèmica real i us explicarem quin és el treball diari que s’ha de fer. Així mateix, us informarem de tots els beneficis que poden aportar als alumnes els diferents programes del mètode Kumon.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Soc l’Elena Renau, orientadora del centre Kumon Barcelona - Sant Andreu des del 2010.

Vaig conèixer el mètode a través d’una professora i, encara que soc enginyera industrial, Kumon em va fascinar, ja que permet un avançament individualitzat d’acord amb les capacitats de cada alumne.

Com a ensenyament individualitzat, analitzem les necessitats de cada alumne a fi de poder desenvolupar les seves capacitats. Ens esforcem a conèixer les necessitats de cada alumne per poder ajudar en el seu creixement, tant acadèmic com personal, i gaudim de la nostra feina a Kumon perquè ens permet de continuar aprenent dels nostres alumnes cada dia.

Com més alumnes tenim, més milloren les nostres habilitats d’orientació, i és molt satisfactori saber que podem ajudar els alumnes a desenvolupar les seves capacitats.

Sens dubte, el millor de la nostra feina com a educadors no és omplir els alumnes de coneixements com si fossin caixes buides, sinó animar-los a voler aprendre, a gaudir aprenent i a ser capaços de complir els seus somnis i arribar fins on vulguin arribar per ells mateixos.

Ens enorgulleix poder contribuir amb la nostra dedicació diària a fer que els nostres alumnes puguin aconseguir allò que es proposin i convertir-se en individus segurs i feliços.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 80 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Àrea de lectura independent
Classes presencials
Classes online
Accessibilitat
KUMON CONNECT disponible
Sala d’espera
Transport públic - Tren
Aparcament - Gratis
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Cinca, 62
Barcelona
08030

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Elena Renau Ardevol

Accepto els termes i condicions