Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon Barcelona - Paral·lel va obrir l’any 2004. Ofereix tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon English i Kumon Lectura, per a persones de totes les edats (a partir dels 2 anys) i capacitats.

Independentment de l’edat i les habilitats dels alumnes, la nostra labor és desplegar el potencial de cada alumne desenvolupant les seves capacitats i cultivant la seva autonomia, hàbit d’estudi, concentració, confiança i motivació. L’ensenyament amb el mètode Kumon és individualitzat i el nostre objectiu per a cadascun dels nostres alumnes és convertir-los en alumnes capaços d’abordar conceptes acadèmics per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi.

Al llarg de més de 15 anys, han passat moltes famílies pel centre i, amb més de 100 alumnes actualment, comptem ja amb alumnes concloents tant de Kumon Matemàtiques com de Kumon Lectura. Recentment, des de l’any 2018, s’ofereix també Kumon English, amb el qual es proporciona l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera tant a alumnes d’infantil com a adults.

Al centre Kumon Barcelona - Paral·lel observareu un ambient familiar adequat per a l’estudi, ja que hi treballa un equip d’assistents de diferents disciplines dedicats al màxim a cadascun dels nostres alumnes. A Kumon, encoratgem els alumnes a agafar les regnes del seu aprenentatge, i la nostra funció és proporcionar orientació, suport i estímul, la qual cosa permet als alumnes de desenvolupar les seves pròpies estratègies d'aprenentatge i, finalment, les seves capacitats.

Cada setmana compartim elogis, estímuls i orientacions amb els nostres alumnes. Ens comuniquem amb els pares d’una manera personal breument a la classe, per telèfon o correu electrònic i durant reunions programades i personalitzades per compartir amb l’equip, els alumnes i els pares tant el treball i el progrés dels alumnes com els seus objectius a llarg, mitjà i curt termini.

Us animo que ens vingueu a visitar i que conegueu, a més, les ofertes personals per als alumnes que estan interessats a treballar el mètode amb dos o amb tres programes.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Paz Rivero i soc la directora i l’orientadora titular del centre Kumon Barcelona - Paral·lel des de l’any 2004.

M’agraden molt els infants i he instruït els meus fills en les seves primeres etapes de la infància, ja que sempre he estat a favor de l’estimulació des de ben petits, tant amb el mètode de Glenn Doman com amb el de Maria Montessori.

La meva formació universitària és tècnica científica: soc enginyera tècnica de Química Industrial i sempre m’han apassionat les matemàtiques. En finalitzar els meus estudis, vaig estar treballant per a altres empreses, principalment en el sector de la construcció, però per la meva inquietud personal i la meva capacitat de lideratge vaig decidir encaminar-me cap a la creació d’una empresa pròpia.
Després d’observar, buscar i investigar, vaig trobar l’oportunitat d’iniciar-me en un nou projecte i muntar una franquícia de Kumon. Kumon em facilitava totes les meves passions unides en una, ja que inclou els infants i el desenvolupament de les seves capacitats i l’estimulació des de ben petits, tot mitjançant l’eina de les matemàtiques (Kumon Matemàtiques). Què hi ha que sigui millor que treballar en una cosa que gaudeixes, et motiva cada dia i t’apassiona?

Després de 15 anys de trajectòria, puc dir que dia a dia no he deixat de créixer i aprendre. He descobert i comparteixo la filosofia de Toru Kumon, he après principis d’orientació nous i extraordinaris i, sobretot, dia a dia aprenc també dels meus propis alumnes observant com van desenvolupant les seves capacitats. Mai no deixo de sorprendre’m. A més, també he estat i soc mare d’alumnes de Kumon, de manera que puc ser present i aprendre del mètode des de tots els seus punts de vista: com a alumna (fent tot el material), com a orientadora i directora del centre i com a mare d’alumnes que fan Kumon.

En l’actualitat, amb el mètode Kumon no només despleguem el potencial de cada alumne mitjançant l’eina de les matemàtiques, sinó que també ho fem mitjançant la lectura i l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 20:00
Dimarts
16:30 - 20:00
Dimecres
16:30 - 20:00
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 78 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.3

De 6 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Classes presencials
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Av. Mistral, 63, bxs.
Barcelona
08015

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Paz Rivero Casajuana

Accepto els termes i condicions